10-22-2016, 09:28 PM | #1 | |||||||||
Üye No:
Ruh Hali:
Level: 1 [] Paylaşım: 0 / 0 |
Vice - Beni Bir Kere Öldür Şarkı Sözleri
Uçsuz bucaksız bi hikayemiz vardı
Beyaz sayfaların içinde kaleme rivayet , aptallık Siyah düşler , beyazdan ibaret aşşağılık acıyla birleşip kalbe isabet almaz mı ? Gerçekten yaklaştık sonlara doğru Kaybedince anladığım olsana korkumla yüzleştiğim geceyi anlatamam çok kafa yordum ben Herşeye rağmen gücümü ortaya koydum Artık istemiyorum aşkı falan tanrım yaşatacağı herşeyi yaşattı bana Bende nefretimle güçlendim saklı kalan duygulardan ödün vermek istedim yasaktı haram oldu Duvarın arasında gezmedin sen hiç ve gelmiceğin belli olsa dahi bekledim seni ve sonra saplantı haline geldin gururumu çiğnedim Benimle ruhun yaşlansın gözlerin değil NAKARAT (X2) Yar beni bir kere öldürür ama bu son olsun Dedi gönlüm Kader ziyan ne kaldı bak ? geride kalanların hep arkasına bir set ördüm Bana nefretten bahsetme bu sefer herşeyi geride bırakıp ileriye döndüm Acımla birleşen o rüyalarım kara defterimde bak güya yanımdaydın her zamanki günahlarımın esiri oldum bu sefer inanmadım kendime bile yarınım telaşlanır yar Nefes aldıgım ciğerlerıme doldu gözlerin ihaneti Son kez vur parçala yüreğimi gel bir kadın düşün şimdi gözleri yaşlı yorulmuş birçok şeyden özlemiş aşkı fakat akıllanmış söyle kim haklı ulan en zor anımda yoksun ben böylemi yaptım hergün yokoldumda kimse anlamadı odama çekildim ve hergece içtikçe saçmaladım kadere boyun eğdim eğ-dikce yalpaladım acıma duygumu kaybettim kaybet-tikce başkalaşıp düzene ayak uydurmak istedim kaçamazdım nereye gitsem hep aynı son fazla yaralandım acımla aynı renk olan bordo rengi rujun vardı bi kolyen ve saç tokan yüzünden hep uykusuz kaldım şimdi zor olan ne unutmakmı hayallerım başımı yastıga koyunca kusurlaştı dizlerin dibinde yaşamak mı zor gelen artık en fazla gidersinde başka bişey yapamazsın bir kitap gibi hayatım yeni bi sayfa açmaktan harap oldum yaşanan tüm geçmişi aptalca anlattım bu denli acı çekmek bilmiyorum güya benım hislerimi geçmişim temızlıyordu haysiyet ve gururdu bak yerde kalan kalemimden dökülenler yetmedıyse gelme tamam birgün herşeyim biterse sana karşı kendi kuyusuna düşen biriyim nasihat verme bana her takvim yapragında kayboluyordu hislerim bu yüzden sonbaharı sevmemı bekleme aşık olursanda unu-tabilirsin zamanla fakat sahiplenırsende öyle biLÜXÜN yok hayatın en güzel dönemindeydi kalben ne kadarda mutluydum sen öyle gülerken uyurken falanda izlerdim resmin hala saklı bende unutma ellerimde büyüdün sen küçükken gökyüzündeki uçurtmaya bakıp imrenirdim velhasıl kuşarın cıvıltısında kayıp çocuk saçma sapan şeyler asla bırakmaz dediğin şimdi gelde unutmaya çalış gözlediğim her yolun tenhaydı kolum dan çekipte götürdüler saf bi kalple bağırıyorum o kaygılarım zarar verdi geçmişime anladımki bir şeyi ne kadar istersen o senın imtihanın olur seni senden çok seven biriydim bu kalem zaafımdı kalbime giden değerin hiç azalmamıştı bugüne kadar ne var ne yok hepsi saklı beyni-min içinde tek bir soru ? Öğrenemeyeceksin hangimizin suçuydu kaybettik en azından akıllandın büyüdün ve fark ettin kendini ya affettir ya da kırılmış bu kalbi tamir et ecirini öldürdün ya bu hayalden vazgeçtim NAKARAT (X2) Yar beni bir kere öldürür ama bu son olsun Dedi gönlüm Kader ziyan ne kaldı bak ? geride kalanların hep arkasına bir set ördüm Bana nefretten bahsetme bu sefer herşeyi geride bırakıp ileriye döndüm Acımla birleşen o rüyalarım kara defterimde bak güya yanımdaydın her zamanki günahlarımın esiri oldum bu sefer inanmadım kendime bile yarınım telaşlanır yar Nefes aldıgım ciğerlerıme doldu gözlerin ihaneti Son kez vur parçala yüreğimi gel |
|||||||||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All) Konu Okunma Sayisi : 0 | |
There are no names to display. |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|