02-09-2014, 02:18 AM | #21 | |||||||||
Üye Grubu: Üye
Konular: 1131
Şube: Yurtdışı Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 36 [] Paylaşım: 0 / 884 Teşekkürler: 42 221 Mesajına 236 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 13
REP Puanı : 100
REP Seviyesi :
|
Zamana bırak dediler, bende öyle yaptım. Gün, hafta, ay, yıl.
Derken sadece sunu anladım; \"Eskiyor, Ama Eksilmiyor\" kalp ağrısı... İnsan erişemediği haline umut; yıkılan hayaline unut dermiş.. Söz bazen biter, Allah der bırakırsın.. Aslında herkes kendi çapında mükemmeldir..Fakat kiminin çapı tamdır, kiminin ise hayatı kafasının yarıçapı kadardır... Mesafe yollar olsaydı titremezdi ayaklarım. Korkuyorum! Kaç yürek ötemdesin... Bakıpda göremediğin kadarım. Sevipde ölemediğin kadarım. Ben senden medet istemeden yeniden sevemem senin için ölemem ben. Son sözü söylediğin kadarım. Gözümden dökülen yaş kadarım. Pişmanlık denizlerinde boğuldun varsa günahım tek yanarım. Terk eden mutlaka terk ettiğine döner bakar; orada bir yıkıntı görürse çeker gider, ama sapasağlam bir bina görürse, tekrar dönmek ister. Susuyorum Diye Dert Etme, Ben Sustukça ____ Sen ToparLandın. __ Bırak Susayım. . . Konuşursam Gene \'\' D A Ğ I L I R S I N.. İnsanın içine dokunuyor, sevildiğini zannetmekle, yanıldığını anlamak arasında geçen sürede, verdiği kayıplar … Şair demiş ya Sen Git Aşk bana kalsın. Bende diyorum ki ben kendime yeterim Sahte aşkın sende kalsın ! “İyi insan lafın üstüne gelir” demişse eskiler, ve ben sürekli seni konuştuğum halde gelmiyorsan; demekki iyi bir insan değilsin. |
|||||||||
02-09-2014, 02:25 AM | #22 | |||||||||
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 36 [] Paylaşım: 0 / 884 Teşekkürler: 42 221 Mesajına 236 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 13
REP Seviyesi :
|
Bir KADIN' ın YÜREĞİNE girebilirsen;
Sesini, nefesini,Yaşadığı ülkesini, Gözlerinin bebeğini, Emeğini, rüyasını, dünyasını FETHEDERSİN.. SAĞLIĞI' da sen olursun,HASTALIĞI' da.. O ĞLU' da sen olursun, BABASI' da.. Yaşama hevesi, ÇABASI' da.. Bir KADIN' ın YÜREĞİNE girebilirsen; En büyük ŞAİR' i, inanılmaz MUCİZE' si ve SİHRİ olursun.. Herşey YALAN, sen ZAHİRİ; Herşey VESAİRSE, sen CEVAHİRİ, Herşeyden ötesi, Yüreğinin içinde AHİRİ olursun.. |
|||||||||
02-09-2014, 02:26 AM | #23 | |||||||||
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
REP Seviyesi :
|
Kadın olmak suçtur. Çünkü herkesin sahip olmak istediği bir bedenin vardır. Korumak zorunda olduğun bir namusun ve yasaklı törelerin. Adam gibi adam derlerde, kadın gibi kadın demezler taş gibi derler. Kadın olmak suçtur hayatta. Seversin deli derler. Sevmezsin kötü derler. Elde ederler basit olursun. Elde edemezler konuşmalarına meze olursun.
|
|||||||||
02-09-2014, 02:26 AM | #24 | |||||||||
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
REP Seviyesi :
|
Geçmişte Kaldı aŞk..!!
Düzgün Fiziğine Değil , Gözlerinde ki Parıltıya Bakılırdı.. Yanına Gidip Teklif Edilemez , Mahallenin Çocuğuyla Mektup Yollanırdı.. Bir Başkası Olmazdı Akıllarda , Tüm Hayaller O'na Yakışırdı.. Sahte Değildi Sohbetler , Yalan Dolan Olmazdı.. Bırak Sarılıp Öpmeyi , El Ele Dolaşılmazdı.. Gerçekti Duygular Ve aŞk , En Saf Haliyle Yaşanırdı..!! |
|||||||||
02-09-2014, 02:27 AM | #25 | |||||||||
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
REP Seviyesi :
|
ÖzLüyorum..!
Dokunamadığım, Dokunduğum Zamanda Doyamadığım Yüzünü.. Tutamadığım, Tuttuğum Zamanda Bırakamadığım ELLerini ÖzLüyorum. Herqün Daha FazLa İstiyorum Seni Yanımda, DuyquLarımda DoLaş İstiyorum. AnLatamıyorum Çoğu Zaman, Susuyorum.... UzakLık Canımı Yakıyor Korkuyorum..! Gerçek miyiz Diye Soruyorum Kendime Bazen..? Eğer Rüyaysa Uyanmak İstemiyorum.. Gerçekse..; ÖLümün GeLdiği, Ömrümün Bittiği Yerde BekLiyorum. |
|||||||||
02-09-2014, 02:29 AM | #26 | |||||||||
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
REP Seviyesi :
|
|
|||||||||
02-09-2014, 02:46 AM | #27 | |||||||||
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
REP Seviyesi :
|
Sarılmayı bilirmisin?
Sahiplenmeyi, sahiplendiğinde sadık kalmayı? Sen bilirmisin aşık olmayı? Bölünebilirmisin ikilere, üçlere, gerekirse binlere? ... Yapabilirmisin? Gerçekten sevebilirmisin? Sevmenin demesi olmaz. Unutma; ya çok seversin bir kere, yada hiç sevmezsin. |
|||||||||
02-09-2014, 04:07 AM | #28 | |||||||||
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
REP Seviyesi :
|
.senin duygu dengen yitik...aşka akan yürek şeffaflığın bitik...sevda taşıyan ruh testin kırık..her yola döküyorsun testinden sevgi sözlerini...yok sende hakiki boyutta sevme hissi...her kalbe talip ellerin...niye çoklu aşk zirvesinde baş köşedesin...neden gönüllerin vaktini öldürensin...sen seviyorum deyipte kalpleri kabre gömersin...yaşamaz sende sevgim...çünkü başka yerde kalbin...
Her şeyi düşünmeden konuşabilirim; ama seni hep düşünerek susuyorum… Belki De Hepimiz Hiç Düşünmeden Kalbimizin En İyi Kısmını Vermişizdir, Hemde Karşılığında Bizi Düşünmesi Bile Zor Olanlara... \"İnsanları Unutabilirsin, Ama Anıları ASLA..!\" |
|||||||||
02-10-2014, 10:51 AM | #29 | |||||||||
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
REP Seviyesi :
|
Kaç parçaya bölünebilir bir insan, kaç yerden kırılabilir.?
-Ve en önemlisi; aynı yerden kaç kere kırılabilir.? Bana bir adım gelene, ben on adım gider miyim bilmiyorum .. Önce bi gelene bakarım, duruma göre ya koşar, yada yerimde sayarım !! Bir Yarıştayız Sanki, Gösteriş Delisi Olduk Hepimiz. Elbise Çok Ama \'\'RÜKÜŞ\'\' Diyenide Var.. Elbise Yok Ama \'\'ŞÜKÜR\'\' Diyenide. Kalbimiz diyorum .. Ne bereketli bir toprak ! \'\'Ne eksen onu biçiyorsun\'\' |
|||||||||
02-10-2014, 03:53 PM | #30 | |||||||||
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
REP Seviyesi :
|
ayrılığı bu kadar büyütme gözünde
küçülürüsün, giden gitsin bırak! var mıydı o bunca zaman Dönüşün de gözüm yok, benim aklım gidişinde.. Yok sattı hatıralar senin eksikliğinde... Uyuz gıcık olduğum insana bi kaç saatliğine de olsa iyi davranmak isterim .. Nasıl mı ? Çoğumuzun içinde uhde kalmıştır ..Lunaparkta doyasıya herşeye binmek ...Alacam onu bindircem 360 dereceye ..Emniyet kemerinide açıcam .. Sonrası mı ? Herkes çığlık atacağı için düşerken attığı çığlık duyulmaz ...Süre bittikten sonra başın dönme dolap gibi döneceği için siz bile farkında olmasınız üzerine bide basıp geçtin mi..Operasyon tamamdır... Suçum yok benim ...Herşey korku anında bi anlık yaptığım refleks sonucuydu .... |
|||||||||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|