03-16-2023, 11:05 AM | #1 | |||||||||
Üye Grubu: Üye
Konular: 75
Şube: Adana Şubesi İlişki Durumu: Evli
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 9 [] Paylaşım: 0 / 205 Teşekkürler: 3 7 Mesajına 7 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 2
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
|
Benim Köyüm - İbrahim Sevindik
Baharda şenlenir bağı, bahçesi Kokusu başkadır benim köyümün Unutturur adama gamı, kederi Havası başkadır benim köyümün XXX Akşam olur herkes döner evine Can kurban inan ki benim köyüme Gülabi'nin torunları derler bizlere Özü başkadır benim köyümün XXX Yeşil yeşil meşeleri var dağında Meyve ağaçları çiçek açar bağında Her çeşit otlar yeşerir toprağında Yeşili başkadır benim köyümün XXX Köyümün kenarından akar çayı Kıvrım kıvrım dolanır sular tarlayı Unuttum sanma orda olmayı Dostluğu başkadır benim köyümün XXX Yaz gelince çıkarlar yaylaya Gurbetçiler hasretle döner sılaya Benden selam olsun Aziz Ağa'ya Sevgisi başkadır benim köyümün İbrahim SEVİNDİK TARİH_ÖĞRETMENİ |
|||||||||
Yılmaz Kullanicisinin Son 5 Konusu | |||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
Günün Sözü | Günün Sözü | serkan font> | 1 | 522 | 03-27-2023 01:20 PM |
Anne Yüreği - Nafiz Yılmaz (Günün Şiiri) | Günün Yazısı | Yılmaz font> | 0 | 368 | 03-27-2023 01:19 PM |
Cengiz Han - Ali Gürses (Günün Şiiri) | Bugüne Özel | ronik12 font> | 1 | 342 | 03-27-2023 01:17 PM |
Günün Sözü | Günün Sözü | Yılmaz font> | 0 | 405 | 03-24-2023 08:37 AM |
Kına Yakın - Bekir Yaşar (Günün Şiiri) | Günün Yazısı | Yılmaz font> | 0 | 355 | 03-24-2023 08:37 AM |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All) Konu Okunma Sayisi : 3 | |
CanDost font>, Kütüphaneci font>, Yılmaz font> |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|