07-04-2023, 08:02 AM | #1 | |||||||||
Üye Grubu: Üye
Konular: 15
Şube: Ankara Şubesi İlişki Durumu: Evli
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 2 [] Paylaşım: 0 / 37 Teşekkürler: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 2
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
|
Acılar Denizi - Ümit Yaşlar Oğuzcan
ACILAR DENİZİ
Ben acılar denizinde boğulmuşum İşitmem vapur düdüklerini, martı çığlıklarını Dalgalar her gün bir başka kıyıya atar beni Duyarım yosunların benim için ağladıklarını XXX Ölüyüm çoktan, bir baksana gözlerime Gör, içindeki o kanlı cam kırıklarını Bu ne karanlık, bu ne zindan gece böyle Bütün gemiler söndürmüş ışıklarını XXX Ben acılar denizi olmuşum, yaklaşma Sularım tuzlu, sularım zehir zemberek Baksana;herkes içime dökmüş artıklarını XXX Bu karanlık bitse artık, bir ay doğsa Bir deli rüzgar çıksa; alıp götürse Yılların içimde bıraktıklarını... ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN TARİH_ÖĞRETMENİ |
|||||||||
TARİHÇİ Kullanicisinin Son 5 Konusu | |||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
Beni Güzel Hatırla - Okan Savcı | Aşk Şiirleri | TARİHÇİ font> | 0 | 248 | 07-04-2023 08:05 AM |
Topal Osman Ağa'yı - Ferhat Günaydın | HayalSohbet Şiir Köşesi | TARİHÇİ font> | 0 | 274 | 07-04-2023 08:04 AM |
Ben Öleli Çok Olmuş - Afet İnce Kırat | HayalSohbet Şiir Köşesi | TARİHÇİ font> | 0 | 249 | 07-04-2023 08:03 AM |
Acılar Denizi - Ümit Yaşlar Oğuzcan | Sizin Şiirleriniz | TARİHÇİ font> | 0 | 236 | 07-04-2023 08:02 AM |
Ağaç Diyor ki - Halim Yağcıoğlu | Sizin Şiirleriniz | TARİHÇİ font> | 0 | 238 | 07-04-2023 08:01 AM |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All) Konu Okunma Sayisi : 1 | |
TARİHÇİ font> |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|