![]() |
![]() |
|
![]() |
|||
![]() ![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2014
Üye Grubu: Admin
Konular: 638
Şube: İstanbul Avrupa Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
![]()
Tuttuğu Takım:
![]() Level: 23 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 560
Teşekkürler: 25 10 Mesajına 10 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 10
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
![]()
Sanatçılar Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’in polis eşliğinde adliyeye götürülmesi Meclis’te AKP ile CHP ve HDP’li milletvekilleri arasında gerginliğe yol açtı. HDP’li Garo Paylan, “12 Eylül darbe cuntacısı Kenan Evren bile Akpınar’a bunu yapmadı. ‘Tombulum’ dediği Özal bile mahkemeye vermedi” dedi.
Karayolları Trafik Kanununda değişiklik öngören torba yasa teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki görüşmelerinde söz alan HDP'li Paylan, Metin Akpınar'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla savcılığa götürüldüğünü savundu ve şunları söyledi: “Akpınar demokrasi uyarısı yaptı. ‘Demokrasi olursa, kurumlar işlerse bunlar olmaz' dedi. 15 Temmuz'dan önce ben de sizi darbe geliyor diye uyardım. Bütün güçler tek adama bağlanırsa her şey olur. Akpınar ‘Yasaklar' oyunuyla Kenan Evren'i eleştirdi. Özal'ı ‘Tombulum' diye eleştirdi. Dava açılmadı. Bugün ise darbeci cuntanın başını eleştiren bir Metin Akpınar'dan konuşamayan Akpınar'a mı geldik. Trump'un heykeli yapılmış isteyen gidip tekmeliyor. Başkan oldum diye her konuşanı susturamazsınız. Susturursanız orada demokrasi olmaz. Padişahım çok yaşa diyen basın dışında basın yok, eleştirene enseni patlatırlar deniyor” “KİMİ KOVUYORSUN?” Paylan'ın bu sözlerine AKP sıralarından sert eleştiri geldi. AKP'li Uğur Aydemir Paylan'a, “Cumhurbaşkanını ipe götürecek diyor sen hala Akpınar'ı savunuyorsun” diye karşı çıktı. CHP'li Mehmet Bekaroğlu da, “Akpınar'ın sözlerine katılmıyorum. Ancak o konuşmalarından dolayı adliyeye götürülmesini de kınıyorum” dedi. Paylan Metin Akpınar'ı savunmaya devam edince AKP'li diğer milletvekilleri de tepki gösterdi. Karşılıklı yüksek sesle atışmaların devam etmesi üzerine Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç oturuma 5 dakika ara verdi. kaynak: sozcu.com.tr |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
![]() |
Yerlichat.com -Paylaşım | shweta font> | 3 | 443 | 08-01-2023 12:31 PM |
![]() |
HayalSohbet.Net Özel | sophiachole font> | 1 | 2342 | 05-25-2023 09:22 PM |
![]() |
Börekler | serkan font> | 0 | 567 | 04-12-2023 08:47 PM |
![]() |
Güncel Haberler | serkan font> | 0 | 1181 | 04-05-2023 06:27 PM |
![]() |
Bakım ve Guzellik | serkan font> | 0 | 563 | 03-29-2023 08:29 PM |
![]() |
Etiketler |
meclis, metin akpınar, müjdat gezen |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
|
serkan font> |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|