02-21-2014, 12:09 AM | #1 | |||||||||
Üye Grubu: Üye
Konular: 1131
Şube: Yurtdışı Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 36 [] Paylaşım: 0 / 884 Teşekkürler: 42 221 Mesajına 236 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 13
REP Puanı : 100
REP Seviyesi :
|
Volkan Konak Kadınım Şarkı Sözleri
Volkan Konak Kadınım Şarkı Sözleri
Bana memleket, bana su, bana tat Bana uyku, bana rüzgâr gibi gelen sevgilim Gülüşünü küçük bir çocuktan alan Yastıkta başının bıraktığı ize kurban olduğum Eser durursun hafızamda Ve orada hiçbir şey yok senden önceme Ve sana ait olmayan Son hayalim ne güzel şey seni sevmek Elleri küçük sevgilim ne güzel şey seni hatırlamak Etimde soğuk kara saplı bir bıçak gibi değil Hasret ateşiyle dövülmüş sımsıcak bir demir gibi Ne Nazlim.NET Haber Moda Cilt Bakımı ve Sağlık güzel şey düşünmek seni Bunca kalabalıkta ve bunca yorgunluklarımın içinde Son hasretim sana olan hudutsuz sevdamı Manolya kokulu başını kollarımın arasına alıp Senin o memleket gözlerine saatlerce bakmalıyım ki anlatabileyim Senin yanı başında ve şefkat dolu göğsünde uyumalıyım Çünkü ben senin her yanı çiçek açmış Yemişlerle dolu fidana benzeyen güzel yüzüne hasret yaşayamam Son sözlüm Keşke bu gece bir gelincik çiçeği takabilseydim yakana Karadeniz’in bahçelerinden En güzel bestelerimi yalnız sana söyleyebilseydim bu gece Mehtap uyanmadan güne merhaba diyebilseydim Okyanus kalbinde bir yelkenli gibi sarhoş olup sahillere vurabilseydim Açmaya duran gülüm işitiyor musun beni Ustamın deyimiyle şu kâinat denen nesnenin içinde En çok sevdiğim yürek üzerine en çok titrediğim insan kalbi Senin göğsünün içine takılı olanıdır Anası bana bir oğlancık doğurdu Kaşsız sarı bir oğlan Masmavi kundağında yatan Bir nur topu, üç kilo ağırlığında Benim oğlan dünyaya geldiği zaman Çocuklar doğdu Kore’de Sarı ay çiçeğine benziyorlardı Mac Arthur kesti onları Gittiler ana sütüne bile doymadan Benim oğlan dünyaya geldiği zaman Çocuklar doğdu Yunan zindanlarında Babaları kurşuna dizilmiş Bu dünyada birinci görülecek şey diye Demir parmaklığı gördüler Benim oğlan dünyaya geldiği zaman Çocuklar doğdu Anadolu’mda Mavi gözlü kara gözlü elâ gözlü bebeklerdi Bitlendiler doğar doğmaz Kim bilir kaçı sağ kalır mucize kabilinden Benim oğlan, benim oğlan benim yaşıma bastığı zaman Ben bu dünyada olmayacağım evet Ama harikulâde bir beşik olacak dünya Siyah, beyaz, sarı Bütün çocukları sallayan mavi atlas döşeli bir beşik Son hayalim, son hasretim, son sözüm Nar tanem, yutkunuşum, uyanışlarımın en güzeli Kadınım benim… Kadınım… Kadınım Kadınım benim Kadınım Şiir: Volkan Konak – Doğum Şiir: Nazım Hikmet Müzik: Cahit Berkay Ne MuTLu TürKüM DiYeNe ......!!! http://img387.imageshack.us/img387/3...a5ys5iqop8.gif http://www.glitteryourway.com/img/gl...y-61df5cd7.gif |
|||||||||
GiCiK Kullanicisinin Son 5 Konusu | |||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
Günde 1.5 litre su içip 2.5 kilo verebilirsin… | Bakım ve Guzellik | GiCiK font> | 0 | 11306 | 04-22-2014 12:48 PM |
Sık yıkanan saç daha fazla dökülüyor | Bakım ve Guzellik | GiCiK font> | 0 | 7473 | 04-22-2014 12:44 PM |
Koyu renk ruj ne zaman sürülür? | Bakım ve Guzellik | aminaz font> | 1 | 8002 | 04-22-2014 12:41 PM |
El Titremesi Neyin Belirtisidir ? | Genel Sağlık | jendavis font> | 1 | 7381 | 04-13-2014 04:26 PM |
Sevgiliye Romantik Aşk Sözleri | Aşk ve Sevgi | aaryansb font> | 4 | 9420 | 04-13-2014 03:13 PM |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All) Konu Okunma Sayisi : 1 | |
GiCiK font> |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|