HayalSohbet Forum - Güncel Haber, Videolar, ve dahası!

HayalSohbet Forum - Güncel Haber, Videolar, ve dahası! (http://forum.hayalsohbet.net/index.php)
-   Tatlılar (http://forum.hayalsohbet.net/forumdisplay.php?f=278)
-   -   Şeker hastaları için pudingler nasıl yapılır (http://forum.hayalsohbet.net/showthread.php?t=2297)

serkan 05-18-2018 08:34 PM

Şeker hastaları için pudingler nasıl yapılır
 
Diyabetik insanların tatlı yiyemeyeceği nerede yazılır? bunların glikoz seviyeleri bugün şeker kadar yumuşatıcı şeker hastaları için uygun alternatifler vardır, yükselmek önlemek için ne yemek kontrol etmek zorunda olduğu doğru olmakla birlikte.
İşte bu yüzden geleneksel tariflere alternatifler sunmak istiyoruz, böylece herkes kekler, kurabiyeler veya tatlılar gibi her çeşit tatlıdan keyif alabiliyor. Bu nedenle, şeker hastaları için pudingi yapmayı öğrenmek için lezzetli tarifi keşfetmeyi unutmayın.

Malzemeler şunlardır:
1/2 litre yağsız süt
3 orta boy yumurta

Diyabetikler için uygun 1 çorba kaşığı tatlandırıcı (stevia, sakarin, vb.)
Vanilya özü

Talimatlar:
1
Ev yapımı diyabetik börek hazırlamak için ilk adım, küçük bir tencerede kaynamaya izin vermeden süt ısıtır. Malzemelerde, sonuçta daha hafif olması için sütün yağsız kalmasını öneriyoruz, ancak isterseniz içtiğiniz sütle de değiştirmek mümkündür.
2
Öte yandan, yenmek için yumurtaları bir kasede kırmanız gerekecek ve ardından seçilen tatlandırıcıyı (sıvı sakarin, stevia, vs.) ve vanilyanın özünü eklemeniz gerekecektir. Ev yapımı pudingin vanilya tadının ne kadar yoğun olduğuna bağlı olarak, ikincisinin miktarı damak zevkinize göre ayarlanmalıdır.

Daha sonra, sıcak sütü dövülmüş yumurtaların kaplarına dökmeniz ve her zaman yumurtaların kalınlaşmasını önlemek için sallanmanız gerekecektir. Manuel kamçı ile yapmanızı öneririz, ancak isterseniz elektrik de kullanabilirsiniz.



Süt, karışıma tamamen entegre olduğunda, yüzeyde oluşmuşsa, karıştırmayı durdurup köpüğü çıkarmanız gerekir ve karışımı karışıma dökebilirsiniz. Buna ek olarak, porsiyonları kesmeye gerek kalmadan bireysel pudingler almak için küçük kalıplar, gözlükler veya başka bir kap tipini de seçebilirsiniz.
Daha sonra, diyabetik balı pişirmek için bir bain-marie'ye koyabilirsiniz; Eğer bir kez daha her iki yöntem denemek ve daha rahat görünüyor birini seçin, eğer fırında kalıba tepsinin üzerine su veya ocakta bir tencerede koymak arasında seçim yapabilirsiniz!

Kalıpların büyüklüğüne bağlı olarak 10 ila 20 dakika arasında pudingi bırakmak zorunda kalacaksınız, böylece tamamen kalınlaşacak. Hazır olup olmadığını kontrol etmek için, bir sopa, bıçak veya başka bir keskin aletle yapıştırmanız ve tamamen temiz olup olmadığını görmeniz gerekir. Daha sonra oda sıcaklığına soğumaya bırakılmalı ve sonunda buzdolabına diabetik bir şekilde koyup iyice soğutunuz.


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:18 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406