Şeker hastaları için pudingler nasıl yapılır
Diyabetik insanların tatlı yiyemeyeceği nerede yazılır? bunların glikoz seviyeleri bugün şeker kadar yumuşatıcı şeker hastaları için uygun alternatifler vardır, yükselmek önlemek için ne yemek kontrol etmek zorunda olduğu doğru olmakla birlikte.
İşte bu yüzden geleneksel tariflere alternatifler sunmak istiyoruz, böylece herkes kekler, kurabiyeler veya tatlılar gibi her çeşit tatlıdan keyif alabiliyor. Bu nedenle, şeker hastaları için pudingi yapmayı öğrenmek için lezzetli tarifi keşfetmeyi unutmayın. Malzemeler şunlardır: 1/2 litre yağsız süt 3 orta boy yumurta Diyabetikler için uygun 1 çorba kaşığı tatlandırıcı (stevia, sakarin, vb.) Vanilya özü Talimatlar: 1 Ev yapımı diyabetik börek hazırlamak için ilk adım, küçük bir tencerede kaynamaya izin vermeden süt ısıtır. Malzemelerde, sonuçta daha hafif olması için sütün yağsız kalmasını öneriyoruz, ancak isterseniz içtiğiniz sütle de değiştirmek mümkündür. 2 Öte yandan, yenmek için yumurtaları bir kasede kırmanız gerekecek ve ardından seçilen tatlandırıcıyı (sıvı sakarin, stevia, vs.) ve vanilyanın özünü eklemeniz gerekecektir. Ev yapımı pudingin vanilya tadının ne kadar yoğun olduğuna bağlı olarak, ikincisinin miktarı damak zevkinize göre ayarlanmalıdır. Daha sonra, sıcak sütü dövülmüş yumurtaların kaplarına dökmeniz ve her zaman yumurtaların kalınlaşmasını önlemek için sallanmanız gerekecektir. Manuel kamçı ile yapmanızı öneririz, ancak isterseniz elektrik de kullanabilirsiniz. Süt, karışıma tamamen entegre olduğunda, yüzeyde oluşmuşsa, karıştırmayı durdurup köpüğü çıkarmanız gerekir ve karışımı karışıma dökebilirsiniz. Buna ek olarak, porsiyonları kesmeye gerek kalmadan bireysel pudingler almak için küçük kalıplar, gözlükler veya başka bir kap tipini de seçebilirsiniz. Daha sonra, diyabetik balı pişirmek için bir bain-marie'ye koyabilirsiniz; Eğer bir kez daha her iki yöntem denemek ve daha rahat görünüyor birini seçin, eğer fırında kalıba tepsinin üzerine su veya ocakta bir tencerede koymak arasında seçim yapabilirsiniz! Kalıpların büyüklüğüne bağlı olarak 10 ila 20 dakika arasında pudingi bırakmak zorunda kalacaksınız, böylece tamamen kalınlaşacak. Hazır olup olmadığını kontrol etmek için, bir sopa, bıçak veya başka bir keskin aletle yapıştırmanız ve tamamen temiz olup olmadığını görmeniz gerekir. Daha sonra oda sıcaklığına soğumaya bırakılmalı ve sonunda buzdolabına diabetik bir şekilde koyup iyice soğutunuz. |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:18 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.1.0 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.