04-23-2018, 11:00 AM | #1 | |||||||||
Üye Grubu: Admin
Konular: 638
Şube: İstanbul Avrupa Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 23 [] Paylaşım: 0 / 560 Teşekkürler: 25 10 Mesajına 10 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 10
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
|
Aşk sözleri
Ya çok yanlış zamanda karşılaştık ya da hiç karşılaşmaması gereken iki insandık. Biz neydik bilmiyorum. Sevgili desem değil aşık desem değil bildiğin rastlantıydık işte, ondan öteye gidemedik… Ve diyeceğim ki; Aşk güzel şey.. vaktinde ve doğru insanla geldiği sürece… Kaynak:Aşk Sözleri, En Güzel Aşk Mesajları
En Güzel Aşk Sözleri Biz seninle bir salkımın iki aşık üzümüyken, Başka şişelerden şarap olmuşuz, Başka hayatlarda harap olmuşuz.. Biz seninle bir denizin iki aşık balığı iken, Başka sularda yüzüp durmuşuz, Başka kıyılara vurmuşuz.. Gözlerin gözlerime değdiği anda anladım sol yanım olacağını. Dünya durdu sanki ve tek duyduğum ses; kalp atışımdı.. Aşk; tam anlamıyla seni gördüğüm anda ya da sesini duyduğumda kalp atışımın sanki yanımdan atlılar geçiyormuş gibi atmasıydı… …ve sonsuza dek mutlu yaşadılar. Çünkü onlar birbirine aşkla bağlıydılar… Aşk çare midir yalnızlığa? Yoksa tutsak mı eder yüreğine? Ya da uçurur mu kafesindeki çırpınan kuşu, özgür bırakır mı? Aşk nedir sahi? Aşk sevmektir sevginin de doz aşımı yoktur. Korkmayın doya doya sevin sarmalayın sevdiğinizi… Sen benim en kıymetlimsin, En güzel vazgeçilmezimsin. Sevmekle bitmeyenimsin, Sen benim hakikatlimsin. En derin, en içimdesin, Sen benim en güzel derdimsin. Her gece onu düşünmekten saatim ilerlemez oldu. Kim sorarsa saat kaç diye, cevabım hep aynı; O’na doğru. Evleniriz belki bir gün, belki çocuklarımız olur. Bana benzer şair olur, sana benzer şiir olur… Senden önce eksiktim… Şekersiz çay gibi… Sonra sen geldin çayıma şeker, yüreğime ilaç oldun, hoş geldin. İyi ki geldin hep bende kal sevgilim… Ya tam açacaksın yüreğini, ya da hiç yeltenmeyeceksin! Grisi yoktur aşkın; ya siyahi, ya beyazı seçeceksin.. -Şems-i Tebrizi Kaynak:Aşk Sözleri, En Güzel Aşk Mesajları Bakışların sonsuz kuyu misali, sen baktıkça ben içine düşüyorum Yusuf misali… Okyanusla, gökyüzü gibiydik biz seninle. İkimizde maviydik, birlikte gibiydik. Aslında hiç birleşmemiştik.. Bütün şairler sana mı aşıktı ki her Aşk Sözleri okuduğum şiirde, dinlediğim ezgide sen vardın.. Sen benim görmek için, bakmaya gerek bile duymadığım ezberimsin.. Bana kimse sen gibi baktı mı bilmem, ama ben kimseye sana baktığım gibi bakmadım…! Günün birinde hepimiz sonsuza dek susacağız onun için sevdiklerimize “seni seviyorum” demekten çekinmeyin! Ne sıradan bir sevgiyi yaşayacak kadar basit biriyim. Ne de seni sıradan bir sevgiye malzeme yapacak kadar herhangi biri. Birinin gözlerine bakmak, onun rüyalarına girmeyi göze almak demektir. Sevmeye kabiliyetin yoksa, o gözlere bakmayacaksın. Öyle bir seveceksin ki, yüreğinden kimse ayıramayacak. Ve öyle birini seveceksin ki, seni gözleriyle bile aldatmayacak. (Can Yücel) Mutlu olmak kimin umrunda, sen yanımda ol yeter. Ben utangaç bir kalbi taşırım geceden.. Ben sana aşık olduğumu, ölsem söyleyemem.. Özdemir Asaf İkimizin hayali de aynıysa ortak bir yerde buluşmanın zamanı gelmiş demektir. Mesela sen ve ben aynı hayatta? Kaynak:Aşk Sözleri, En Güzel Aşk Mesajları Gülüşünü seversin, sesini seversin, sohbetini seversin. Sevmek için illa ki yüzünü görmek şart değil; Yüreğinde duruşunu seversin. Yağmur başladı… Gelse de ıslansak dediği biri olmalı insanın… Bir insan aşık olunca; kıskanır, bağırır, kısıtlar, hesap sorar, sahiplenir… ama; anlayana işte… Gördüğünü herkes sever, sen onda görmediğini bulacaksın. Eğer gerçek aşk istiyorsan; Ten’e değil, kalbe dokunacaksın. Bob Marley Bir çift göze aşık ve diğer bütün gözlere körüm.. Açık çay içerdi hep, demli olunca bardağın diğer tarafından beni göremezmiş, Öyle derdi… Cemal Süreya Merhaba sevdiğim; ben o sevmediğin. Bugünde mi geçmedim aklının kıyılarından? Ümit Yaşar Oğuzcan Aklımda işin yok! Durup durup aklıma gelme… Yanıma gel, Mevzu KALBİMDE! Ey canımın sahibi Yar! Sen benimle olduktan sonra kaybettiklerimin ne önemi var. (Mevlana) Onunla kavga etmeyi, başkasıyla gülmeye değişmem. “Yan yana” ayrı yazılır, biz hep “sımsıkı” olalım. Aşktan yana yaşadıklarımı bilseydin eğer, halen sevebiliyor oluşuma AŞlK olurdun… (Elif Şafak) Büyük aşklar ya sonsuzdur, Ya da O’nsuz!. Seni özlemek, üşümek gibidir soğuk bir akşam üstü, yağmurun altında yürümek gibi sırılsıklam, titreye titreye. Sıcak bir yer bulup sığınmak istersin ya hani, öyle ihtiyacım var işte, yüreğine sığınıp, nefesinde ısınmaya. Kelebek gibidir aşk. Peşinden koştukça senden kaçar. En iyisi bırak uçsun, Belki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konar. Dur ve dinle! Duyduğun her ayak sesi benim olabilir. Çalan her zilde benim parmağım kalmıştır. Perdeleri ardına kadar kapatma belki karşı binanın çatısında sana el sallayan ben olabilirim. Şimdi o kadar zor ki geri dönmek, seni unutup başkasını sevmek ama bir şeyi anladım çok zormuş sevilmeden sevmek. Aşk bazen o elini ilk tuttuğundaki sıcaklık, gözlerine ilk baktığındaki o ışık ve tenine ilk yaklaştığındaki o tutkudur. Bil ki düşmek değildir insanları üzen.. Elinden tutar gibi yapıp aslında itenlerdir insanı hayata küstüren. Acılarımı bile tatlandırıyor aşkın. Yıkıma terkedilmiş kalemin bütün hücrelerine sürülmüş iksir gibisin. Ah sevda bahçemin tutsak çiçeği.. Ben seni oraya hapsettim. Seni hapsettim kırık bir aşk şarkısı eşliğinde. Hüzne buladım seni. Deniz meltemlerini okşayan saçlarını hapsettim kalbimin kıvrımlarına. Ordasın artık. Oradasın ve ne kadar olman gerekiyorsa. Ve aşk.. Herkesi ona benzetip, Kimseyi onun yerine koyamamaktı.. Aşk sevgilim, seni düşlerken saç diplerimin bile terlemesi. Kalbimi bedenimden söküp senin avucuna vermek istiyorum. O senindir çünkü; senindir artık. Sen ruhumda başladın ve bütün vücudumu kapladın. Bütün vücudum sen artık. Ya gönlümü al artık seni sevmesin, ya aklımı al artık seni düşünmesin, ya feryadımı duy gözlerimden hayalin silinmesin ya da canımı al bu kadar acı çekmesin. Kaynak:Aşk Sözleri, En |
|||||||||
serkan Kullanicisinin Son 5 Konusu | |||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
Beyoncé, Shakira - Beautiful Liar | Yerlichat.com -Paylaşım | shweta font> | 3 | 394 | 08-01-2023 12:31 PM |
Hayal sohbet odaları banclink | HayalSohbet.Net Özel | sophiachole font> | 1 | 2068 | 05-25-2023 09:22 PM |
Çilekli zarif İtalyan pastası - hafif, narin ve... | Börekler | serkan font> | 0 | 531 | 04-12-2023 08:47 PM |
EYT'de yaratılan kargaşayı hemen ortadan... | Güncel Haberler | serkan font> | 0 | 1110 | 04-05-2023 06:27 PM |
Bir gecede sivilce nasıl temizlenir | Bakım ve Guzellik | serkan font> | 0 | 528 | 03-29-2023 08:29 PM |
Etiketler |
aşk sözleri, güzel sözler |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All) Konu Okunma Sayisi : 1 | |
serkan font> |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|