Çorba Tarifleri İle İlgili Püf Noktaları
Çorbanızı kısık ateşte pişirerek lezzetini artırabilirsiniz. Pişirme esnasında çorbanıza ekleyeceğiniz su mutlaka sıcak olsun.
Çorbalarınızda tuzu fazla kaçırırsanız bir patatesin kabuklarını soyun ve dörde bölerek çorbanın içine atın. Patatesler yumuşadığında çorbanızdaki fazla tuzu çekmiş olacaktır.
|
Ayrıca, çorbanızı yaptıktan sonra üzerine dökmek için yağda maydanoz, kırmızıbiber veya naneyi çevirerek pişirebilirsiniz. Hazırlamış olduğunuz yağı çorbanın üzerine dökebilir, lezzetini arttırabilirsiniz.
Çorbanızda süt kullanacaksanız tuzu en son aşamada eklemelisiniz. Bu sayede sütünüzün kıvamlı kalmasını sağlayabilirsiniz. Yararlandığım kaynak: https://www.tarifinisevdim.com/detay...-puf-noktalari |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:34 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.1.0 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.