02-26-2014, 08:54 AM | #1 | |||||||||
Üye Grubu: Üye
Konular: 3
Şube: İstanbul Avrupa Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 4 [] Paylaşım: 0 / 78 Teşekkürler: 17 11 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 11
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
|
MeRHaBa =)
Merhaba arkadaşLar.. Biraz geç oLdu ama sizLere kendimden bahsetmek istedim =) İsmim Bahar 89 doğumLuyum ve istanbuL`da yaşıyorum. oğLak burcuyum ve inadımLa hakkını verdiğimi düşünüyorum ;d Yeni arkadaşLar tanımayı, sohbet etmeyi seviyorum. TeLevizyon düşkünü değiLimdir ama nette vakit geçirmeyi severim.. Sakin bir mizacım var kıRmayı, kıRılmayı sevmem. Hayalim öğretmen oLmaktı (olmadı). Yemek yapmayı sevdiğim kadar yemeyide seven biriyimdir =)
Müzik hayatımın hep baş köşesinde yer aLdı =) kuLağıma hoş geLen her tür müziği severim.. Korku fiLmi izLeyemeyen bir insanım ;d Biraz içine kapanık bir yapım var ve bu beni gerektiğinden fazLa çekingen yapıyor.. Kaba değiLimdir bilerek kimsenin damarına basmam ama hissettikLerimi söylemekten de çekinmem.. Yaşananı `yaşanmamış` saymam asLa hatrı sakLı kalır bende.. Huzur buLmadığım ortamlarda buLunmayı sevmem.. Kendimi ifade etmeyi ne kadar beceriyorum bilmiyorum ama sizLeri sıkmadan beni tanımanızı istedim.. UmutLarım ve hayaLLerim hep büyüktü haLa daha öyLe.. Hayat herşeye rağmen yaşamaya değer benim için. Gülmeyi hiç eksik etmedim umarım sizLerinde yüzünden tebessüm eksik oLmasın =) HerkeSe iyi FoRumLaR ;d
|
|||||||||
SamyeLi Kullanıcısına Bu Mesajı için Teşekkür Edenler: | biRi font> (03-01-2014) |
SamyeLi Kullanicisinin Son 5 Konusu | |||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
Sezen Aksu- Onu Alma Beni Al | Yerli Klipler | SamyeLi font> | 0 | 2480 | 02-28-2014 03:29 PM |
MeRHaBa =) | Kendinizi Tanıtın | Esinti font> | 4 | 3332 | 02-26-2014 08:54 AM |
MevLana`Dan.. | Aşk ve Sevgi | GiCiK font> | 7 | 3365 | 02-25-2014 12:48 AM |
02-26-2014, 09:10 AM | #2 | |||||||||
Konular: 1131
Şube: Yurtdışı Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 36 [] Paylaşım: 0 / 884 Teşekkürler: 42 221 Mesajına 236 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 13
REP Puanı : 100
REP Seviyesi :
|
Oy oy oy oy bi bi bi bitanesin ))
Guzel tanitmiSin kendini Ö..lerden olsam asilirdim sana )) Canim hep gülmeye calis ve hayaLLerinden sakinvazfecme HaYaL RuHu besler yemek bedenimizi nasil besliosa eger hayal kurmayi birakirsan RuHunu ÖldürürSün Mujaxxxxxxx Ne MuTLu TürKüM DiYeNe ......!!! http://img387.imageshack.us/img387/3...a5ys5iqop8.gif http://www.glitteryourway.com/img/gl...y-61df5cd7.gif |
|||||||||
GiCiK Kullanıcısına Bu Mesajı için Teşekkür Edenler: | SamyeLi font> (02-27-2014) |
02-27-2014, 05:14 PM | #3 | |||||||||
Konular: 3
Şube: İstanbul Avrupa Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 4 [] Paylaşım: 0 / 78 Teşekkürler: 17 11 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 11
REP Seviyesi :
|
CaNımmmmmm öncelikle iyiki o Ö... Lerden değilsin böyle tatlı bi hatunn olduğun için seni çok seviyorum =))))) ben gülmeden yapamam zaten biliyorum hayaLlerimden de vazgeçmeye şimdilik hiç niyetim yok.. GüzeLLik tşk ederim bu güzel düşüncelerin içinn koCamaN öpüldün mCxxx
|
|||||||||
03-01-2014, 10:16 PM | #4 | |||||||||
Ruh Hali:
Level: 3 [] Paylaşım: 0 / 73 Teşekkürler: 9 9 Mesajına 10 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 11
REP Seviyesi :
|
Hoş Geldiniz.İyi, Güzel ForumLar...
|
|||||||||
03-05-2014, 02:12 PM | #5 | |||||||||
Üye No: 610
Üye Grubu: Özel Üye
Konular: 1
Şube: İstanbul Anadolu Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 1 [] Paylaşım: 0 / 11 Teşekkürler: 6 3 Mesajına 4 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 11
REP Seviyesi :
|
Merhabalar Daha Sizinle Tanısmak kısmet olmadı ben şimdiden memnun oldum inşallah öğretmenlıkden vazgecmezsın inadına ustune git mucadele et elbet allahda yardımcı olacakdır.
|
|||||||||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All) Konu Okunma Sayisi : 7 | |
biRi font>, düŞ font>, Esinti font>, GiCiK font>, Kariyer font>, SamyeLi font>, SıLaa font> |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|