![]() |
![]() |
![]() |
#1 | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2014
Üye Grubu: Üye
Konular: 226
Şube: Ankara Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
![]()
Tuttuğu Takım:
![]() Level: 19 [ ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 456
Teşekkürler: 281 30 Mesajına 31 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 12
REP Puanı : 30
REP Seviyesi :
![]() |
![]()
www.hayalsohbet.net
Bugün sizlerle sohbet nedir hangi manaları taşır onun hakkında yazmak istedim sohbet mana taşımalıdır yani bir muhabbet e bir gayeye hizmet etmelidir reel hayat olsun sanal dünya olsun her iki taraftada bir amaca hizmet etmelidir.Bizler gerçek hayatta sohbet ederken karşımızdaki insanı tanıdımız için fazla bir sıkıntı olmuyor ama sanal alem öyle deyil kız yazı erkek çıkıyo ama şunu unutmamakta fayda var yalanın gerçeyi sanal dünyası olmaz yalan herkerde yalandır yalanın olduğu sohbet te insan kalp kırmak istemese bile yalan söylenen insan sıkılır. sohbet chat mirc sohbet chat mirc sohbet chat mirc sohbet chat mirc Ben sanal alemi seviyorum yeni insanlarla tanışmak hoşuma gidiyor onlarla sohbet etmek chat yapmak gerçekten iyi oluyo insan sitres atıyo rahatlıyo ben facebook skype kullanmıyorum orda arkadaşlar ve akrabalar olduğu için ben başka insanlarla konuşmak için kendime yazılı chat sohbet kanlarını buldum HayalSohbet - Bedava Sohbet Odaları - Geveze Sohbet Sitesi gerçekten seviyeli bir yer bende gezinirken rasgele buldum burayı vebden ilk zamanlar yazıyodum ama baya geç oluyo arkadaşlar saolsun bana mirc indirmemi tavsiye ettiler ve hayalsohbet mirc i indirdim gayete basit kullanışlı sizlerede tavsiye ediyorum ve mutlaka deniyin diyorum istanbul dan baya bir insan var bir bayan arkadaşla tanıştım şimdi düzeyli bir ilşkimiz var saten seviyesiz insanları barındırmıyolar anında kanaldan banlıyolar ben burda mutluyum günün sitresini yorgunluğunu atmak için alıyosunuz kahvenizi geçiyosunuz pc karşısına ve chat sohbet yapmaya başlıyosunuz mutlaka gelin şimdide sizlere hoş arkadaşlıklar ve dostluklar diliyorum sağlıcakla kalın. ![]() http://i.hizliresim.com/epnv8r.pnghttp://img207.imageshack.us/img207/3926/76440890.gif http://a1212.hizliresim.com/14/m/h1l2r.png |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
![]() |
Webmaster Programları | düŞ font> | 1 | 7845 | 04-01-2014 05:03 AM |
![]() |
HayalSohbet.Net Özel | düŞ font> | 0 | 3411 | 04-01-2014 04:36 AM |
![]() |
Genel Paylaşım | düŞ font> | 0 | 4169 | 04-01-2014 04:29 AM |
![]() |
Duyurular | düŞ font> | 1 | 3305 | 03-30-2014 05:41 AM |
![]() |
HayalSohbet.Net Özel | düŞ font> | 2 | 3230 | 03-30-2014 05:33 AM |
![]() |
Etiketler |
avrupa, avrupa chat, avrupa sohbet, avrupa sohbet odaları, sohbet |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
|
düŞ font> |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|