02-23-2014, 01:14 AM | #1 | |||||||||
Üye Grubu: Üye
Konular: 1131
Şube: Yurtdışı Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 36 [] Paylaşım: 0 / 884 Teşekkürler: 42 221 Mesajına 236 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 13
REP Puanı : 100
REP Seviyesi :
|
İhanet Şiirleri
İHANET
Kızdırır mısın beni gündüzün? Hep senin dediğin mi olacak? Bir öpücük veriversen ölür müydün? Kızdırıp ta beni ne olacak? Rüyam sana kapalıyken dün gece Kadınlarla bir odada kapalı kaldık, Senden doya doya intikam aldık Oh olsun! oh olsun! işte bir iyice… İhanet İhanet etti Önce korktu Sonra ürktü Bir daha olmayacak diyerek Kendini avuttu İhanet etti Önce vicdan azabı çekti Sonra ağladı sabahlarca Bir daha olmayacak diyerek Yeminler etti İhanet etti Önce utandı Sonra yüzüne bakamadı Bir daha olmayacak diyerek Kendi ile savaşlar verdi İhanet etti Önce günaha girdi Sonra dualar etti Bir daha olmayacak diyerek Arınmaya çalıştı İhanet etti Önceler yok oldu Sonralarda sevdi delicesine Bir daha olmayacak diyerek Acılar çekti İhanet etti Şu anda kendini Cezalandırıyor Vicdanını dinledi Terk etti Acıları çok İhanet sebepsiz olmuyor Sevgiler kimselerle paylaşılmıyor Yalnızlıklar sebep oluyor Tek taraflı değil Suçuluyuz hepimiz İHANET Aşkımın katilisin sana ne ceza gerek? Koynumda beslediğim bir yılansın:engerek. Aşkımı sana sundum,hem de ettim emanet Hani,olmaz derlerdi emanete hiyanet? Sen bana nefretini aşk kınında sakladın O bıçakla sen beni sırtımdan bıçakladın. Aşkıma inancım var,artık kalmadı sana Aşkım değil,sen oldun ihanet eden bana. Aşkta temizlik vardır ve ölümsüzlük vardır Beşerin insanlığı ancak aşkı kadardır… siliyorum adını sana ait birşey kalmasın bende siliyorum adını yoksun kalbimde lanet olsun senle geçen mazime siliyorum adını yoıksun kalbimde aşkımı sevgimi oyuncak ettin dün seviyordun bugün terkettin beni doğduğuma sen pişman ettin siliyorum adını yoksun kalbimde Beddua Çöllerde açan çiçeğin kurusun Sevgi denizindeki, balığın çürüsün O inci dişlerin ara, ara dökülsün Sevgime ihanet, ettiysen eğer Gözleriyin nuru sönsün, görmesin Ellerin sevdiğiyin saçlarına değmesin Gönlün hep kin dolsun, sevgi görmesin Sevgime ihanet, ettiysen eğer Vahşi kuşlar ak alnına konsun Sırma saçlarını birer, birer yolsun Gönlün bir ömür boyu mahsun kalsın Sevgime ihanet, ettiysen eğer Gamzelerin birer, birer erisin O bal gözlerin, ok gibi gerilsin Ayrılığın ızdırabını sende çekesin Sevgime ihanet, ettiysen eğer Kalbin yaşama sevinci ile atmasın Gönül kuşun konacak yer bulamasın Morpheus’un özlemi, tüm bedenini sarsın Sevgime ihanet, ettiysen eğer İhanet İki yüz ihanet, yalan ihanet. Vurgunlar ihanet, talan ihanet. İnsanı insandan çalan ihanet. Haksız yere hüküm salan ihanet. İhanet, söz verip sözünü yutmak. İhanet, gizlice çelmeler atmak. İhanet, değeri değmeze satmak. İhanet, beyhude gaflete yatmak. İhanet, vatana sahip çıkmayış. İhanet, gereksiz, yersiz arayış. İhanet, dar günde puşta yarayış. İhanet, gür diye bir kel tarayış. İhenet, bir dostun boşa kaybıdır. İhanet, insan olmanın aybıdır. İhanet, güzçsüzün güçlü kabıdır. İhanet, devrin erzak dolabıdır. İhanet, birini hiçe saymak. İhanet, tuzaktan zevk duymak. İhanet, zavallıya süt, kaymak. İhanet, özelliği ortaya koymak. BUMU OLACAKTI? BİRGÜN OLSUN HİÇ ALDATMADIM YALAN SÖZLERİN ESİRİ OLMADIM CESURDUM;HİÇ YILMADIM BUMU OLACAKTI SONUNDA MÜKAFATIM? İYİLİK UĞRUNA AKTI GÖZYAŞLARIM GÜZELLİK UĞRUNA ÇABALADIM NE YAPTIMSA ASLA YARANAMADIM BUMU OLACAKTI SONUNDA MÜKAFATIM? NE DEDİMSE SANA İNANMADIN HER SÖZÜNLE YÜREĞİMİ DERİNDEN YARALADIN KAÇ YILLIK AŞKIMIZI BİR KALEMDE SİLİP ATTIN BUMU OLACAKTI SONUNDA MÜKAFATIM? GÜN GELİRDE PİŞMANLIK HİSSEDERSEN GELİPTE BENDEN ÖZÜRLER DİLERSEN KAPIMDA KÜLE BİLE DÖNSEN SENİ ASLA AFFETMEYECEĞİM!… affetmem seni. daha dün yanımda mutluyum derken sımdı ne oldu gıdıorsun okadar kolaymı veda etmek arkana bakmadan terkedıosun.. kım celdı aklını kım caldı gönlunu aldattın benı. sanmakı affderım senı yaptıgın hatayı unutamamki cek gt haytımdn bır daha da donme gerıye. donersen şayet affetmem seni. İhanet.. İhanet aldatmaktır İhanet kandırmaktır İhanet diğeriyle olmaktır İhanet yalanlar söylemektir İhanet gitmek ve gelmemektir İhanet sevilip, hiç sevmemektir İhanet gökkuşağını hiç bilmemektir İhanet, değerlerde günahları bulmaktır İhanet, ayrılığa mazeret öyküleri yazmaktır İhanet çıkmaz sokakta tek başına kalmaktır İhanet bencillikte boğulup bir baharda solmaktır. Ihanetin bedeli Sana kendimi kaptirdigim o gün, Hatirladikca anilarimizi kaplar icimi hüzün. Esir olmustum gözlerine, Su gibi muhtactim sevgine. Ölürüm diyordum sensiz, Yasa bakalim bundan sonar bensiz. Gercek seveni taniyamadin, Bi kahpenin cilvesine kapildin. Pisman olacaksin gercegi fark edince, Gözyaslarina sahip olamicaksin yüreginin sesini dinleyince. Hayatin kararacak,icin daralacak, O hancer seninde kalbine saplanacak. Gözünden akan yaslar sel olacak, Kalbin sevdigine kosacak. O an gelince kendini kapimda bulacaksin, Seni kalbine gömmüs benle karsilasacaksin. Ihanetini kaldiramayip solmus olacagim, Gözyasim bittiginden kan aglayacagim. Sirtima yedigim darbe agir gelmis, Cökmüs,hayattan vaz gecmis. Eserine bakip diz cökeceksin, Yüzünü avucalrina gömeceksin. Hickiriklara bogulup, yere vuracaksin, Neden yaptim diye bagiracaksin. Isyanlarina kulak verip tebessüm edecegim, Sonra arkami dönüp iceriye gidecegim. Kapiyi kapayip bir an duaraklayacagim, Cok geciktin sevgilim diye mirildanacagim DEĞER MİYDİ değermiydi bunu yapmana değermiydi ihanet etmeye sevgini ölçmeyi bilmezmiydin değer bilmezmiydin seni severim yüzüme seni sevmiyorum desende seni severim arkanı dönüp gitsende ihanet ettim sandın acılarla donandın değermiydi kül olup gitmeye değer miydi değer miydi sevgimi anlamayanlar utansın kendini kandıranlar yalanla donansın değermiydi değer miydi İhanet Gülmek ağlamaya rahat sıkıntıya ihanet Düşman eden insanı ağızdaki bir parça et Nefret sevgiye kör gözler biricik sevgiliye ihanet Firakın vuslata lal olmuş dilim gönlüme ihanet Vaveylalarım asudeliğine; izanım sensiz ihanet Çöllerim bahçelerine dikenler güllerine ihanet Mahşerin yalnızlığıma; vaveylan sükutuma ihanet İhanet Sırtımdan vurulmuşa, Başımdan aşağı kaynar sular dökülmüş gibi oldum Ta ki senin bana yaptım ihanetten Öl desen ölürüm… Ama buna ne gerek vardı. İhanete ne gerek vardı. Bir gün dönücem… Benim hayatıma karma karışık edene Hayatımı mahvedene… Geri dönücem. Elbet benimde sana senin bana yaptığın ihanetin En ağırını bende sana yaparım Kim bilir belki yarın…Belki belki de yarından daha da yakın… Unutma bunu aklının bir köşesine yaz TABİ AKLIN VARSA YAZABİLİRSİN Benim ihanetim çok ama çok ağır olacak Bunu unutma İHANET DEĞİL… Bir yeşil gözlüye bakıyorsam Kıskanma sakın Sevgilim senin de gözlerin yeşil. Bir sarı saçlıya bakıyorsam Aklına kötülük gelmesin sevgilim Senin saçların da sarı. Bir güzel görünce sevgilim Dönüp dönüp bakıyorsam Aşkın kutsallığıyla yemin ederim İhanet etmiyorum sana Çünkü sen de güzelsin. Gördüğüm her güzel kadında Sana benzer tarafını ararım; Yolda,sokakta,köşe başında Her yerde,her yerde sevgilim Gördüğüm her kadına bakarım Gücenme,kıskanma sakın Ki seni o bakışlarla ararım… Ne MuTLu TürKüM DiYeNe ......!!! http://img387.imageshack.us/img387/3...a5ys5iqop8.gif http://www.glitteryourway.com/img/gl...y-61df5cd7.gif |
|||||||||
GiCiK Kullanicisinin Son 5 Konusu | |||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
Günde 1.5 litre su içip 2.5 kilo verebilirsin… | Bakım ve Guzellik | GiCiK font> | 0 | 11352 | 04-22-2014 12:48 PM |
Sık yıkanan saç daha fazla dökülüyor | Bakım ve Guzellik | GiCiK font> | 0 | 7516 | 04-22-2014 12:44 PM |
Koyu renk ruj ne zaman sürülür? | Bakım ve Guzellik | aminaz font> | 1 | 8046 | 04-22-2014 12:41 PM |
El Titremesi Neyin Belirtisidir ? | Genel Sağlık | jendavis font> | 1 | 7423 | 04-13-2014 04:26 PM |
Sevgiliye Romantik Aşk Sözleri | Aşk ve Sevgi | aaryansb font> | 4 | 9454 | 04-13-2014 03:13 PM |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All) Konu Okunma Sayisi : 3 | |
GiCiK font>, |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|