![]() |
![]() |
![]() |
#1 | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2014
Üye Grubu: Üye
Konular: 1131
Şube: Yurtdışı Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
![]()
Tuttuğu Takım:
![]() Level: 36 [ ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 884
Teşekkürler: 42 221 Mesajına 236 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 14
REP Puanı : 100
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
Ben Sana Mecburum
Ben sana mecburum bilemezsin Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski İstanbul mudur? Karanlıkta bulutlar parçalanıyor Sokak lambaları birden yanıyor Kaldırımlarda yağmur kokusu Ben sana mecburum sen yoksun Sevmek kimi zaman rezilce korkudur İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur Tutsak ustura ağzında yaşamaktan Kimi zaman ellerini kırar tutkusu Birkaç hayat çıkarır yaşamasından Hangi kapıyı çalsa kimi zaman Arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu Fatihte yoksul bir gramafon çalıyor Eski zamanlardan bir Cuma çalıyor Durup köşe başında deliksiz dinlesem Sana kullanılmamış bir gök getirsem Haftalar ellerimde ufalanıyor Ne yapsam ne tutsam nereye gitsem Ben sana mecburum sen yoksun Belki Haziranda mavi benekli çocuksun Ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor Bir şilep sızıyor ıssız gözlerinden Belki Yeşilköy’de uçağa biniyorsun Bütün ıslanmışsın tüylerin ürperiyor Belki körsün kırılmışsın telâş içindesin Kötü rüzgâr saçlarını götürüyor Ne vakit bir yaşamak düşünsem Bu kurtlar sofrasında belki zor Ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden Ne vakit bir yaşamak düşünsem Sus deyip adınla başlıyorum İçim sıra kımıldıyor gizli denizlerin Hayır başka türlü olmayacak Ben sana mecburum bilemezsin.. Atilla İlhan DENİZ KIZI Belki siz de gördünüz, belki de anladınız ! Bu suskun sâhillerin uyumlu mavisinde, Salınıp durur işte suların sezgisinde, İçtenliğe duyarlı bir genç kızın hâyâli. Ağlamaklı, sevecen, mahzun, bâzen öfkeli, Bizden çağrışımlarla boyar ebrularını; Bakışları tutunur yosun ipliklerine, Esritir soluğuyla denizanalarını. Dert dinlerken aldırmaz deryâ şenliklerine; Dikkatini vererek ruh inceliklerine, Anlam yüklemek ister insan yüreklerine. Sınırsız dünyasında biçâre, yapayalnız, Gamzesinden batarken gözyaşı renklerine, Belki siz de gördünüz, belki de anladınız ! Ben Ne Dilenci Nede Gurursuzum Ben ne dilenci Ne de bir gurursuzum Çok sevdiğim için böyle aşık böyle mutsuzum Kırdım kırılmayan Gururumu ve o çok değer verdiğim onurumu Serdim yollarına ömür boyu beslediğim büyüttüğüm Yaşatan umudumu Bekliyorum hergün Seni görmek için ve çizmen için kaderimin yolunu Özlemek Düştü Payıma özlemek vardı seni ,seninle kavrulup yanmak mecnun misali ağlamak düşerdi senin payından… damla damla biriken korkularda özlemek düştü payıma seni ,seninle son bir hamle ihtimali düşlerdim kara bir resim duvarlarda çizerdim yokluk ve varlık arasında gidip gelmek bir düş kurardım senin teninden özlemek düştü senin payından mecalim kalmadı gayri serzenişten bırakıp gözlerimi seni bekleyişten dil lal oldu kılü kal etmekten susmak düştü çarpan kalbime özlemek vardı seni ,seninle Yunus YOLDAŞ Otuz Beş Yaş Yaş otuz beş! Yolun yarısı eder. Dante gibi ortasındayız ömrün. Delikanlı çağımızdaki cevher, Yalvarmak, yakarmak nafile bugün, Gözünün yaşına bakmadan gider. Şakaklarıma kar mı yağdı ne? Benim mi Allahım bu çizgili yüz? Ya gözler altındaki mor halkalar? Neden böyle düşman görünüyorsunuz; Yıllar yılı dost bildiğim aynalar? Zamanla nasıl değişiyor insan! Hangi resmime baksam ben değilim: Nerde o günler, o şevk, o heyecan? Bu güler yüzlü adam ben değilim Yalandır kaygısız olduğum yalan. Hayal meyal şeylerden ilk aşkımız; Hatırası bile yabancı gelir. Hayata beraber başladığımız Dostlarla da yollar ayrıldı bir bir; Gittikçe artıyor yalnızlığımız Gökyüzünün başka rengi de varmış! Geç farkettim taşın sert olduğunu. Su insanı boğar, ateş yakarmış! Her doğan günün bir dert olduğunu, İnsan bu yaşa gelince anlarmış. Ayva sarı nar kırmızı sonbahar! Her yıl biraz daha benimsediğim. Ne dönüp duruyor havada kuşlar? Nerden çıktı bu cenaze? Ölen kim? Bu kaçıncı bahçe gördüm tarumar. N’eylesin ölüm herkesin başında. Uyudun uyanamadın olacak Kim bilir nerde, nasıl, kaç yaşında? Bir namazlık saltanatın olacak. Taht misali o musalla taşında. Cahit Sıtkı Tarancı Ne MuTLu TürKüM DiYeNe ......!!! http://img387.imageshack.us/img387/3...a5ys5iqop8.gif http://www.glitteryourway.com/img/gl...y-61df5cd7.gif |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
![]() |
Bakım ve Guzellik | GiCiK font> | 0 | 11394 | 04-22-2014 12:48 PM |
![]() |
Bakım ve Guzellik | GiCiK font> | 0 | 7541 | 04-22-2014 12:44 PM |
![]() |
Bakım ve Guzellik | aminaz font> | 1 | 8076 | 04-22-2014 12:41 PM |
![]() |
Genel Sağlık | jendavis font> | 1 | 7462 | 04-13-2014 04:26 PM |
![]() |
Aşk ve Sevgi | aaryansb font> | 4 | 9486 | 04-13-2014 03:13 PM |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
|
GiCiK font>, |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|