02-26-2014, 05:34 PM | #1 | |||||||||
Üye No:
Ruh Hali:
Level: 1 [] Paylaşım: 0 / 0 |
TéLéfonunuza géLén én Son méSaj ?
ArkadaŞLar !
ßu ßaŞLık aLtında téLéfonunuza géLén én Son msj'Ları paylaŞıyoruz Örnék ; Sayın Abonémiz céP téLéfonu Faturanız 185,60 kuruş én kısa zamanda bayiLérimizé géLip ödéménizi yapmanızı riCa édiyoruz gibi ... iyi éğLénCéLér ! |
|||||||||
03-03-2014, 01:22 AM | #2 | |||||||||
Üye Grubu: Lady
Konular: 3
Şube: Yurtdışı Şubesi İlişki Durumu: Nişanlı
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 3 [] Paylaşım: 0 / 52 Teşekkürler: 14 7 Mesajına 8 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 11
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
|
Eger teli acmazsan kolumda derin kesik acıcam, acmazsam Allah canımı alsın..
Msj bak hele msja Ahahaha. .))) |
|||||||||
03-09-2014, 11:22 PM | #3 | |||||||||
Üye No:
Ruh Hali:
Level: 1 [] Paylaşım: 0 / 0 |
Yahu 185 défa aradım séni uLan annémi ßaßamı ßén hayatım ßoyunca ßu kadar aramadım aÇsana téLéfonu aLooooo ;D
Yazan; 20 yıllık çok déğérLi ßi dostum kardéŞim Sérdar ;D |
|||||||||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All) Konu Okunma Sayisi : 3 | |
GiCiK font>, serkan font>, S`u font> |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|