Kağit kebabi
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
500 gr.kuzu eti
1 soğan 2 diş sarımsak 2 defne yaprağı 1 çorba k.salça 2 biber 1 domates 2 patates 2 havuç 1 kase bezelye kaşar peyniri tuz,karabiber kekik mısırözü yağı HAZIRLANIŞI: Yağı tencereye alın. üzerine kuzu etini alın.soğanını kıyıp ekleyin. yüksek ateşte sulanmasını engelleyerek soteleyin. biraz sotelendikten sonra bezelyeyi de ekleyin. tuzunu ve karabiberini ekleyin.diğer taraftan patates ve havucu küp doğrayarak kızartın. daha sonra yağlı kağıda sotelenmiş eti üzerine kızarmış patates ve havucu alın.en son defne yaprağı, domates ve biberi doğrayarak üstüne ekleyin.kağıdın kenarlarını kıvırarak fırında pişirin. pişince kağıdın ortasını açın ve üzerine rendelenmiş kaşar peynirini serpiştirin. Kağıt Kebabına Oktay Usta yorumu..Lezzet bu yüzden ortaya çıkıyor. |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:16 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.1.0 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.