Kuzu Güveç
MALZEMELER
500 gr kuşbaşı kuzu eti 1 kuru soğan 5 diş sarımsak 2 çarliston biber 1 patlıcan 2 patates 1 domates rendesi 1 yemek kaşığı salça (domates) 1 yemek kaşığı sıvı yağ Kekik, pulbiber, karabiber, kimyon Kuzu Güveç Tarifi Yapılışı Öncelikle güveç içi yağlanır. Sırasıyla et, soğan, patates, sarımsak, patlıcan en üste ise domates rendesi, 2 su bardağıyla karıştırılmış domates salçası eklenir. Son olarak ta baharatlar eklenerek kapağı kapatılarak güveç fırına verilir. 220 -240 arası kontrollü pişiriniz. Tuzunu pişmeye yakın ekleyin. Afiyet olsun |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:48 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.1.0 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.