|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
02-28-2014, 05:52 AM | #1 | |||||||||
Üye Grubu: Üye
Konular: 226
Şube: Ankara Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 19 [] Paylaşım: 0 / 456 Teşekkürler: 281 30 Mesajına 31 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 11
REP Puanı : 30
REP Seviyesi :
|
İrc komutları, Admin komutları, Oper komutları, (ChanServ, NickServ, MemoServ)
IRC komutları
Adminserv Komutlari Sunucu Bot’unu oluşturmanızı sağlayacak komut aşağıda belirttim. /as bot botismi add Sunucu Bot’unu kanala atmanızı sağlayacak komut aşağıda belirttim. /as chan #kanal bot add botname Sunucu Bot’un realname dizinini değiştirmeye yardımcı olacak komut aşağıda belirttim. /as bot ßotismi set realname Sunucu Bot’un ident@** kısmını değiştirmenize yardımcı olacak komut aşağıda belirttim. /as bot Botname set user Botident Sunucu Bot’un ipmask adresini değiştirmenize yardımcı olacak komut aşağıda belirttim. /as bot ßotname set host mesaj Sunucu Bot’un konuşmasına yardımcı olacak komut aşağıda belirttim. /as bot Botname message #kanal mesaj Sunucu Bot’un kanala yollamak için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as chan #ABTV add Sunucu Bot’un kanal giriş mesajı eklemek için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as chan #kanaladı greeting append mesaj Sunucu Operatörlerin hakkında bilgi almak için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as oper nick list Sunucu Operatörleri dondurmak için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as oper nick disabled Not: mesaj Sunucu için atılacak Link için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as server servername add Sunucu ismini vermek için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as server servername set name Hostname vermek için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as server serveradi set hostname Sunucu’ya port vermek için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as server Servername set port Sunucu INPASS ayarları için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as server Servername set inpass Sunucu’dan quit çıkış mesaj ayarları için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as server Servername set outpass Sunucular arasında link için gerekli olan komut aşağıda belirttim. /as server Servername set hub|leaf Sunucular arasında link için gerekecek komut aşağıda belirttim. /as server Serveradi set autoon|off Not:BunLarin aynisini, linklenecek SUNUCUDAN’da yapİlmasi gerekiyor linklenecek sunucu Hub olacak Hub:leaf demek yonlendirilcek server demek privlege: Komutlari yasakLama demektir.. Z:lined atılmasını yasaklamak için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as privilege zline none Z:lined Sadece Sunucu admin’in atması için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as privilege zline admin Sunucu kanal topic’in bot tarafından yazılması için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as chan #ABTV set topic Sunucu Operatörler’in oper pass değiştirmeleri için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as oper opernick password yenisifre Operatör olan bir kişiye host vermek için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as general set operhost host IRC SUNUCU için host vermek için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as general set host host’unuz Web server açmak için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as web enable Web server için vereceğiniz PORT için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as web port PortNo IRC services’leri aktif etmek için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as util services start IRC servisleri’ni başlatmak için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as services enable IRC Global kanal bot’una şifre vermek için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as chan #ABTV set password sifre IRC Global kanal bot’unun Kanal mode kısımlarını ayarlamasını istiyorsanız kullanılan komut aşağıda belirttim. /as chan #kanal set mode +enrtJMmRUL K:lined atmak için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as security kline add *@ip* sebeb Yasaklı kanalların listelerini çıkartmak için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as security nochan list Yasaklı kullanıcıları listelerini çıkartmak için kullanılan komut aşağıda belirttim. /as security nonick list Sunucu üzerinde ip@mask giriş sayısını ayarlamak için kullanılan komut aşağıda belirttim /as security trigger add ip@mask adet /as oper nick add şifre agcsh : Root admin ekleme /as oper nick add şifre gcsh : CSop ekleme /as oper nick add şifre gsh : Services Admin ekleme /as oper nick add şifre g : IRC Operator ekleme /as oper nick add şifre h : Helper Ekleme Bu komutu yazdıkdan sonra muhakkak peşine aşağıdaki komutu yazmanız lazımdır.Yoksa oper açılamaz. Komut : /as oper nick access add *@* Bir operin flagını ve şifresini görmek için /as oper nick list Flaglar : Root – agcsh Csop – gcsh SA – gsh IRCop – g Helper – h Oper şifresi değiştirme /as oper nick password yeni şifre Operi disable ve enable moduna sokma Disable : /as oper nick disable Enable : /as oper nick enable Nickin access (mask ) listini görme /as oper nick access list Nickin flaglarını listeme /as oper nick flag list Nicke flag ekleme /as oper nick flag add FlagKodu Server A Bot Kurma /as bot botnick add kanalı Lusers’e Ekleme ( Önemli ) /as chan #kanal add Kanala Bot Ekleme /as chan #kanal bot add botnick ( Kanal Luserse Ekli İse Kanala Bot Sokulabilir) Ekli olup olmadığını anlamak için /as chan #kanal list Bot tarafından topic yazdırma /as chan #kanal set topic mesaj Bot tarafından kanala mod koyma /as chan #kanal set mode +modlar Bot tarafından kanala notice atma /as chan #kanal notice mesaj Bot tarafından kanala Flash mesaj gönderme /as chan #kanal flash mesaj Bot tarafından kanala FURL gönderme ( Web Adresi ) /as chan #kanal FURL YuksekovaSohbet.Com - Yüksekova, Sohbet OdaLari,Sohbet Siteleri Bot tarafından kanala greeting yazma ( Hoşgeldiniz Mesajı ) /as chan #kanal greeting append mesaj Listeleme : /as chan #kanal greeting list Silme : /as chan #kanal greeting del numara Erase : /as chan #kanal greeting erase mesaj İnsert : /as chan #kanal greeting insert numara Server Botu kanalda konuşturma /as bot botadı message #kanal mesaj Server Bot Listesi /as bot Server bota ident@* verme /as bot Botname set user Botident Server bota host verme /as bot ßotname set host mesaj Serverın botun realname kısmını değiştirme /as bot ßotismi set realname Bot tarafından kanalda op alma ( Hangi bot ile lusers’e eklendiyse o veriyor ) /msg botismi identify #kanal /msg botismi op #kanal Eğerki op komutu ile op alamıyorsanız part yapın tekrar girin.Siz disconnet olana kadar bot ise op verecektir.Opguard ‘a dikkat. Server link sunucu ekleme /as server servername add Server ismini verme /as server servername set name Servera host adı verme /as server serveradi set hostname Server INPASS ayarlarını değiştirme /as server Servername set inpass Server Quit: mesajını ayarlama /as server Servername set outpass Server port ayarları /as server Servername set port Serverlar arası link esnasındaki komut 1 /as server Servername set hub|leaf Serverlar arası link esnasındaki komut 2 /as server Serveradi set autoon|off Web Serverı aktif hale getirme /as web enable Web Servera port ekleme /as web port Port-No Server IRC Serviceslerini Aktif Etme /as util services start Server IRC Serviceslerini Başlatma /as services enable Server “no longer service” mesajı aldığınızda yani servisler gittiğinde /servstart Server Genel Ayarlar Listesi /as general list Server adını değiştirme /as general set name irc.yuksekovasohbet.net Server oper host değiştirme /as general set operhost opers.if.net Server DNS Ayarları /as general set DNS enable / disable Server contact adresi değiştirme /as general set contact info@IrcForumlari.net Server Mjoin ayarları /as general mjoin on / off Server Mjoin Modeleri /as general mjoin modes +inex Servera ip ekleme /as general resolver add name|default Server GUID Ayarları /as general guid on / off Bunlar genel server ayarlarından önemli olanlar. Server Güvenliğini Taşıyan Security’ler /as security list Server kill koruması /as security set flood kill on Server flood saniyesi /as security set flood seconds rakam Server DCC ayarları /as security DCC off/on Server flood otomatik Akill /as security akill auto off/on Server Kanal Açılımını Yetkililere Sağlama /as security set newchan oper/admin Server Proxy Koruması /as security proxycheck enable / disable Servera Proxy Portu Ekleme ve Full Koruma /as security proxycheck port port-no add scan-all Server Proxy Portu Ekleme ve Silme /as security proxycheck port port-no add/del Server Proxy Ayarı ( Önemli Olanlar ) /as security proxycheck port 1080 scan socks5 enable/disable Serverda AdminServ’den Nick Yasaklama /as security nonick add catay Oper Nicki! Server Yasaklı Nicklerin Listesi /as security nonick list Server Yasaklı Kanal Listesi /as security nochan list Serverda Kanal Yasaklama /as security nochan add #kanal Kullanılamaz Server Clone Koruması /as security clone on Server Clone Seviyesi /as security clone level 7 Server Clone dedektörü /as security clone alert local Server Z-Default Z-default bi field ürünüdür.Panelden Users ‘a girdiğiniz zaman görebilirsiniz.Disable olduğu zaman mirce kapalı anlamındadır. Server Motd Mesaj Listesi /as client z-default list Server Motd Mesaj Ekleme / Silme Ekleme : /as client Z-Default motd append mesaj Silme : /as client Z-Default motd del numara Server Pingini Değiştirme /as client Z-Default set ping 90 ( Geneldir veya 180′dir.) Servera ident ekleme İdent@* Sadece şifreli kullanıcılar girebilsin diye yapılmıştır. /as client ~catay add /as client ~catay set password catay /as client ~catay set mode +inex /as client ~catay set ping 90 /as client ~catay set limit 1 /as client ~catay mask add ~catay@* /as client ~catay enable Bir client hakkında bilgi almak için : /as client ~catay list Server Privilege Ayarları /as privilege list /as privilege GNOTICE ircop /as privilege HELPOP ircop /as privilege LUSERS ircop /as privilege ROLL ircop /as privilege STATS ircop /as privilege SERVICES ircop /as privilege ZLINE sa Gibi panelden bulunan tüm flagları bu komutla değiştirebilirsiniz. Eğer ki kimsenin kullanmasını istemediğiniz bir flag var ise sonuna ” none” ilave ediniz. Örnek : /as privilege zline none Operserv Services Komut… AKILL Usage: AKILL [] [] /os akill nick@*host neden zaman /os akill *@host neden zaman /os akill -nick@host neden zaman /os akill del /os akill wipe SPECS /msg operserv specs Yetki Bakıyor FJOIN Bu komutu kullanmak icin ircop veya yuksek yetkili olmalisiniz. Bir useri ister istemez kanala joinlarsiniz. /fjoin nick #kanal FURL Usage: FURL Bu komutla sadece websiteden baglanan iserler bir siteye baglanmalarini mecburlarsiniz. /furl nick url frema GET Usage: GET Examples: /get nick field GLOBOPS +g li olan userlere, yani networktaki global operlere ve yuksek yetkililere mesaj yollarsiniz. Önemli bir mesaj yollamak istediginizde kullanilir. önemli olmiyan mesajlari #admin kanalına yolluyabilirsiniz. /globops mesaj ISON Whois bilgisi gostermeden bir nickin serverde olup olmadini gosterir. /ison nick KICK Usage: KICK [] User kicklemek icin. Aop veya yuksek yetkili olmaniz gerek kanaldan. /kick #kanal nick neden KILL Usage: /kill Bir useri serverden kicklemek gibidir, yeniden baglanmalidir servere. Rahatsiz veya surekli argo davranis gosterirse o user ozaman kullnirsiniz. /kill nick neden KLINE Usage: KLINE Kline serverbandir, eger network te bu komutu kullanirsaniz onu 1 serverden serverbanlarsiniz digerlerine girebilir boylece. Bu komutun kullanmasi Ultrairc de yasanlanmis halde, cunku nedensiz atildigi an log olmuyor. O bakimdan sadece AKILL kullanilir ! /kline nick@host neden zaman /kline *@*host neden zaman LFLASH Usage: FLASH Networkde 1 serverde bu komut kullanildigi an Local oluyor ve o haber atilan serverdeki sifreli nicklere (+n) 1 haber vermek icindir. /lflash mesaj LINKS Networkte hangi serverler birbirine bagli oldugunu gosterir. /links LOCOPS Ayni serverde bulunan, usermode +g (global) olanlara birden notice atar. Serverdeki olacaklarveya problemleri konusulcaksa bu komutla operler birbiriyle mesajlasabilirler. /locops mesaj LUSERS Senin bulunduğun serverdeki user sayısını ve networktekiyle beraber ogrenmek icin kullanilir. Example: /lusers /lusers server.* /lusers server tamamı MFLASH Bu komutu kullanmak icin Services Admin olmaniz gereklidir, ve bulundugunuz serverde bi takim calismalar oldugu zaman kullanilir: /mflash mesaj MKILL Usage: MKILL Bu komutla eger clone yuklendiyse 1 IP deki tum clonelari birden serverden kicklersiniz. /mkill ipadresi neden Chanserv Komutlari Chanserv Services Komut… Setpass şifre isteme /cs setpass #channel Yenisifre ACC Kanalda accesini bilmek /cs acc kanal nick ACCESS Kanalda accesini bilmek /cs acc kanal nick AUTH Kanalin AUTH listesini degistir /cs auth #kanal del/wipe nick AOP Kanalin AOP listesini degistir /cs aop #kanal add nick COUNT Kanaldaki userleri accesleriyle listeler /cs count #kanal DEOP Op’unu gececi olarak alir /cs deop #kanal nick DEVOICE Vop’unu gececi olarak alir /cs devoice #kanal nick DROP Kanali droplar /cs drop kanal HELP Chanserv komutlar yardim IDENTIFY Kanali sifreyle gir, founder statusu /cs identify #kanal şifre INFO Kanal bilgilerini gormek icin /cs info kanal INVITE Kendini bir kanala davet etmek /cs invite #kanal MDEOP Oplarin opunu alir gecici olarak /cs mdeop #kanal MKICK Herkesi kanaldan kickler /cs mkick #kanal OP Bi usere gecici op verir /cs op #kanal nick REGISTER Kanal sifrelemek icin /cs register #kanal şifre tanıtım SOP Kanalin SOP listesini degistir /cs sop #kanal add nick UNBAN Kanaldaki banlari siler /cs unban #kanal UOP Kanalin UOP listesini degistir /cs uop #kanal add nick VOICE Kanalda usere gecici vop verir /cs voice #kanal nick VOP Kanalin VOP listesini degistir /cs vop #kanal add nick WHY Kanalda hangi nickle access almis /cs why #kanal nick SET Kanal icin set optionlari Giren Herkese Notice Atar /cs set #kanal ENTRYMSG Mesaj AUTOVOP Kanala giren her usere vop verir /cs set #kanal autovop on/off DESC Kanalin sifrelerken verdiginiz usere mesaj /cs set #kanal desc anlatım Kanalin email adresi değişmek /cs set #kanal email emailadresi FOUNDER Kanalin founderini degistirmek icin /cs set #kanal founder nick IDENT Kanalda identif olmayan nickler op olamaz. /cs set #kanal ident on KEEPTOPIC Kanalin topigini services hafiza. yukler /cs set #kanal keeptopic on LEAVEOPS Kanalda deop olamaz /cs set #kanal leaveops on MEMOLEVEL Kanala memo kim atabilir /cs set #kanal memolevel aop MLOCK Kanalin bazi modlarini sabitlestirir /cs set #kanal mlock kanalmodu OPGUARD Kanalda sadece Aop ve yuksegi oplanir /cs set #kanal opguartd on PASSWD Kanalin sifresini degistirir /cs set #kanal passwd yenişifre RESTRICT Uop ve yuksek accessliler girebilir kanala /cs set #kanal restrict on TOPICLOCK Kanalin topigi kim degistirebilir /cs set #kanal topiclock vop URL Kanalin URL ini degistirir /cs set #kanal url webadresi ACC / ACCESS /cs acc #kanal nick Usage: ACC # ACC ‘yi bir sifrelenmis kanalin userin accesini ögrenmek isterseniz. 7 Kanalin sifresiyle girmistir 6 Kanalin infodaki founderi 5 Founderin access listesindeki 4 SOP 3 AOP 2 VOP 1 UOP 0 Normal user AKICK Bir kanala Akick eklemek isterseniz ozaman 3 degisik sekiler vardir. Nick’e akick /cs akick #kanalismi add nick*!*@* /cs akick #kanal add erre*!*@* IP’e akick /cs akick #kanalismi add *!*@ip* /cs akick #kanal add *!*@001.012.215.* Host’a akick /cs akick #kanalismi add *!*@*host /cs akick #kanal add *!*@*.ircyuksekovasohbet.com Ident’e akick /cs akick #kanalismi add *!*ident*@* /cs akick #kanal add *!*sexy*@* Ban, Bir kanala Ban atmak isterseniz ozaman 3 degisik sekiler vardir. Nick’e Ban /ban #kanalismi nick*!*@* /ban #kanal erre*!*@* ) IP’e Ban /ban #kanalismi *!*@ip* /ban #kanal *!*@001.012.215.* Host’a Ban /ban #kanalismi *!*@*host /ban #kanal *!*@*.ircyuksekovasohbet.com ) Ident’e Ban /ban #kanalismi *!*ident*@* /ban #kanal *!*sexy*@* ) /msg chanserv akick #ircyuksekovasohbet del *!admin@yuksekovasohbet.com /msg chanserv akick #ircyuksekovasohbet wipe Sop veya founderler akicke ekleyebilirler bir useri. Sadece Founder WIPE cekebilir ve akicklistesine UOP ve ustunleri bakabilir.nicke ip numarasina idente atilir nick icin nick!*@* hostunu kapatmak icin *!*@*.ircyuksekovasohbet.com eger .ircforumlari.net basinda yoksa *!*@.ircyuksekovasohbet.com / *!*@Ircyuksekovasohbet.com eger ident icin atilacaksa akick *!*ident@* isterseniz hem ident hem host olur *!*ident@*.ircyuksekovasohbet.com AUTH /ns auth on /cs auth #kanal del nick /msg chanserv auth #kanal del nick /msg chanserv auth #kanal wipe Usage: AUTH # [ADD|DEL|LIST|WIPE] Bir sop veya founder kanaldaki bir useri aop veya sop listesine eklemek isterse ama o userin izni gerekirse (/ns AUTH on) sop veya founder o izinli listeyi gorebilir bu komutla. COUNT /cs cound #kanal /msg chanserv count #ircyuksekovasohbet.com Usage: COUNT # Kac kisi o kanalda hangi accesse sahip oldugunu gösterir. DEOP /cs deop #kanal nick Usage: DEOP # 1 /msg chanserv deop #ircyuksekovasohbet.com CirKinKraL Kanalda kendini deop etmek icin, kendiniz aop ken sop oldugu halde onu deop edemezsiniz. DEVOICE /cs devoice #kanal nick Usage: DEVOICE # +m li kanallarda veya yardim/training kanallarda useri susturmak isin kullaniliyor genelde DROP /cs drop #kanal Usage: DROP # /msg chanserv drop #ircyuksekovasohbet.com Sadece sifre ile girilmis founder kullanabilir bu komutu. HELP /msg chanserv help /msg chanserv help identify /msg chanserv help set topiclock Usage: HELP [] [] Chanser yardim icin komutlari cikar IDENTIFY /cs identify #kanal şifre Usage: IDENTIFY # Bir kanalda founder accessi almak icin kullanilir, ayar yapmak icin Kanalin ayarlari degistirmek icin kullanilir, founder accessi almak icin. INFO /cs info #kanal Usage: INFO # /msg chanserv info #ircyuksekovasohbet Kanal bilgisi almak icin. INVITE /cs invite #kanal Example: /msg chanserv invite #ircyuksekovasohbet Bu komut 1 kanal eger invite modundaysa kullanilir, en azindan UOP accessiniz olmali bu komutu kullanmak icin. Baska user davet etmek icin kullanilmaz. MDEOP /cs mdeop #kanal Usage: MDEOP # /msg chanserv mdeop #ircyuksekovasohbet Her op olanlari deop etmek icin ama kanalda senden yuksek accesse sahip olan varsa kullanamazsini. En az Aop olmlisiniz. Kanalda Aop olan herkesi deop eder. MKICK /cs mkick #kanal /msg chanserv mkick #ircyuksekovasohbet Usage: MKICK # Herkesi kanaldan kick yapmak icin, senden yuksek accesse sahip olan varsa kullanamazsiniz. En az Aop olmalisiniz. REGISTER /cs register #kanal şifre tanıtım /msg chanserv register #ircyuksekovasohbet mypasswd Product CirKinKraL Room Usage: REGISTER # Kanal sifrelemek icin OP /cs op #kanal nick Usage: OP # /msg chanserv op #ircyuksekovasohbet erre Aop oldugunuz taktirde kendinizi kanalda oplamak icin ve aop olan herkes bu komutu kullandigini gorur. Kendini oplamak icin kullanilir. Deop ettigin zaman op etmek icin. SOP /cs sop #kanal add nick Usage: SOP # [ADD|DEL|LIST|WIPE] [] /msg chanserv sop #ircyuksekovasohbet del *user@*.ircyuksekovasohbet.com Soplar akick/aop/vop/up ekliyebilir ama sop eklemesi foundere ayit dir, veya kanal sifresi ile identify edenler. AOP /cs aop #kanal add nick Usage: AOP # [ADD|DEL|LIST|WIPE] Sop veya founderler icin, aop eklemek icin. Nick veya mask UNBAN /cs unban #kanal Unban ile kendini accesin oldugu kanaldan ban oldugunda o bani kaldirirsin. Banlarin hepsini birden silmek icin (komut ile) sop veya founder olmaniz gerek. (asadaki 2ci secenek) UOP /cs vop #kanal add nick Usage: UOP # [] Uoplari soplar veya yuksek accessliler ekler/siler/wipe eder. Kanala memo atildiginda onlarada ulasir o memo. Uoplar access listelerine (aop/sop/vop/uop) bakabilirler. Restricted moduna koyuldumu kanal Uoplar girebilirler cunku accesleri var, fazla kullanilmiyor UOP. Sadece nickin onune EKSI cikar. VOICE /cs voice #kanal nick Usage: VOICE # Voicelamayi aoplar veya yuksek accessi olanlar yapabilirler. Cogu zaman +m modundaki kanallarda kullanilir. Voice gecici Vop tur. VOP /cs vop #kanal add nick Usage: VOP # [] Voplar herzaman konusabilirler +m modunda bile. Kendinizi banlandiginizda unban edebilirsiniz. Voplari Sop ekler/siler ve listeye wipe ceker. WHY /cs why #kanal nick Usage: WHY # /msg chanserv why #ircyuksekovasohbet CirKinKraL Why komutu bi tanilmayan user op olursa, kimin Aop/Sop accessiyle op oldugunu belirler. Bazi userler access istenilmedigi zaman access alirsa bu komutla kimden aldigini bilirsiniz SET Kanal İçin Ayarlar /msg chanserv identify Usage: SET # [] Kanalin ayarlarini degistirmek icin, kanalin sifreyle girmelisiniz AUTOVOP Kanala giren her usere vop verir /cs set #kanal autovop on/off DESC Kanalin sifrelerken verdiginiz usere mesaj /cs set #kanal desc anlatım Kanalin email adresi /cs set #kanal email emailadresi FOUNDER Kanalin founderini degistirmek icin /cs set #kanal fonuder IDENT Kanalda identif olmayan nickler op olamaz. /cs set #kanal ident on KEEPTOPIC Kanalin topigini services hafizasina yukler /cs set #kanal keeptopic on LEAVEOPS Kanalda deop olamaz /cs set #kanal leaveops on MEMOLEVEL Kanala memo kim atabilir /cs set #kanal memolevel aop MLOCK Kanalin bazi modlarini sabitlestirir /cs set #kanal mlock kanalmodu OPGUARD Kanalda sadece Aop ve yuksegi oplanir /cs set #kanal opguartd on PASSWD Kanalin sifresini degistirir /cs set #kanal passwd yenişifre RESTRICT Uop ve yuksek accessliler girebilir kanala /cs set #kanal restrict on TOPICLOCK Kanalin topigi kim degistirebilir /cs set #kanal topiclock vop URL Kanalin URL ini degistirir /cs set #kanal url webadresi SET AUTOVOP /cs set #kanal autovop on/off /msg chanserv set #ircforumlari autovop on Usage: SET # AUTOVOP [on|off] /msg chanserv set #kanalismi autovop on/off SET DESC /cs set #kanal desc anlatım Usage: SET # DESC Kanalin infosunda gosterilen bilgidir /msg chanserv set #kanal desc anlatım SET EMAIL /cs set #kanal email emailadresi /msg chanserv set #ircyuksekovasohbet admin@yuksekovasohbet.com Usage: SET # EMAIL Kanalin resmi (cogu zaman founderin) email adresi SET FOUNDER /cs set #kanal founder /msg chanserv set #ircyuksekovasohbet founder nick Usage: SET # FOUNDER Sifreli bir nicke sahip oldugunuz taktirde bu komutu kanala sifreli girdiginizde ama founder olmadiginiz zaman kullandiginizda kanalin founderi siz gorunursunuz (info cekilirse kanala) SET İDENT /cs set #kanal ident on/off /msg chanserv set #ircyuksekovasohbet ident on Usage: SET # IDENT [on|off] nicke once identify etmis olmalisiniz. Etmediginiz halde ident on olan kanalda op olamazsiniz. Bir kisinin accesslistesinde oldugunuz halde onun bir kanaldaki accessini bile kullanamazsiniz bu ayarla. Bu ayar iyi bir kanal koruma. SET LEAVEOPS /cs set #kanal leaveops on/off /msg ChanServ set #kanalismi leaveops on/off Bu komutu kullanirsaniz kanala en birinci giren kisi op kalir, opguard veya ident ayari yuklendiyse bu komutun geregi yoktur. SET MEMOLEVEL /cs set #kanal memolevel aop Usage: SET # MEMOLEVEL [UOP|VOP|AOP|SOP|FOUNDER] Bir user bir kanala hangi accesse sahip olunca mesaj atmayi ayarlar. Kanalda aop sop vop uop eklenmeleri veya baska bilgi aktarmak icin kanalda accessi olan memo atma ayari. SET MLOCK /cs set #kanal mlock +/- modlar Usage: SET # MLOCK Kanal sabit Mode ayari icin founder accessin olmali, bazi modelar +k,+l,+M sadece operler ayarliyabilir. Eger bir mode eksi (-) ise o mode + e getirildigi an – eder services. Kanalin stadart modlari ayarlarsiniz bu komutla.Kanalinin ne icin kullanildigi belirler. SET OPGUARD /cs set #kanal opguard on/off Usage: SET # OPGUARD [on|off] Sadece aop/sop lar bu ayarla op olabilirler, op accessi olmiyan deop olur, operler (ircop / admin) problem cözmek icin op edilince op kalirlar . Problem onlemek icin ayarlanilir. Ama bazen op olmayinci aoplar bir güvenilir kisiyi opliyamazlar. Ama operler onlara yardimci olabilirler SET PASSWD /cs set #kanal passwd yenişifre Usage: SET # PASSWD Kanalin sifresiyle girdiginiz an kanalin sifresini degistirmek icindir. SET RESTRICT /cs set #kanal restrict on/off Usage: SET # RESTRICT [on|off] Accessiz olanlari kick/ban edersiniz bu komutla. OP kanallari icin kullanilir genelde. SET TOPICLOCK /cs set #kanal topiclock aop Usage: SET # TOPICLOCK [OFF|AOP|SOP|FOUNDER] Kanal topigi korumak icin kullanilir. Fouder secerseniz, sop tarafindan topic degistirilirse chanserv topigi eski haline geri getirir. Yani founderden baskasi degistiremez o topigi. SET KEEPTOPIC /cs set #kanal keeptopic on/off Usage: SET # KEEPTOPIC [on|off] Topickorumasi SET URL /cs set #kanal url website adresi /msg chanserv set #ircyuksekovasohbet url YuksekovaSohbet.Com - Yüksekova, Sohbet OdaLari,Sohbet Siteleri Usage: SET # http://i.hizliresim.com/epnv8r.pnghttp://img207.imageshack.us/img207/3926/76440890.gif http://a1212.hizliresim.com/14/m/h1l2r.png |
|||||||||
düŞ Kullanicisinin Son 5 Konusu | |||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
Hacker dersleri 1-2 | Webmaster Programları | düŞ font> | 1 | 7786 | 04-01-2014 05:03 AM |
Telnet komutları | HayalSohbet.Net Özel | düŞ font> | 0 | 3317 | 04-01-2014 04:36 AM |
Telnete nasıl girerim | Genel Paylaşım | düŞ font> | 0 | 4112 | 04-01-2014 04:29 AM |
En güzel forum siteleri | Duyurular | düŞ font> | 1 | 3244 | 03-30-2014 05:41 AM |
Bedava sohbet odaları | HayalSohbet.Net Özel | düŞ font> | 2 | 3159 | 03-30-2014 05:33 AM |
03-05-2014, 02:37 PM | #2 | |||||||||
Konular: 226
Şube: Ankara Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 19 [] Paylaşım: 0 / 456 Teşekkürler: 281 30 Mesajına 31 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 11
REP Puanı : 30
REP Seviyesi :
|
Pehhhhhhhhh
http://i.hizliresim.com/epnv8r.pnghttp://img207.imageshack.us/img207/3926/76440890.gif http://a1212.hizliresim.com/14/m/h1l2r.png |
|||||||||
11-23-2023, 06:48 AM | #3 | |||||||||
Üye No: 14078
Konular: 0
Şube: Yurtdışı Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 1 [] Paylaşım: 0 / 8 Teşekkürler: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 1
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
|
you hear about Money Heist? The Pikashow app is the best option to watch the Money Heist web series without spending money on monthly subscription charges.
|
|||||||||
11-24-2023, 04:55 AM | #4 | |||||||||
Üye No: 14078
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 1 [] Paylaşım: 0 / 8 Teşekkürler: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 1
REP Seviyesi :
|
There are some key points where the Pikashow apk is ahead of the Hotstar app and becomes the audience’s first choice among all the apps. https://mel.fm/blog/elia-leo
|
|||||||||
11-24-2023, 06:44 AM | #5 | |||||||||
Üye No: 14082
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
REP Seviyesi :
|
Camp Fire
We have a massive collection of female Attitude Shayari on our website with daily new additions. You can have attitude girl Shayari in Hindi or English, and we will add them in other languages like Punjabi & Urdu. Girls’ Attitudes might be positive or negative, but on our website, we have mostly the positive attitude shayari for girls. https://camp-fire.jp/profile/attitudeyari
|
|||||||||
11-27-2023, 06:52 AM | #6 | |||||||||
Üye No: 14082
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
REP Seviyesi :
|
These Shayari might be for boys or girls or standard so that you can use these for your status or bio for your social media profiles. You can also use Shayari attitude English for your mobile wallpaper, sending messages to your friends, or on your bike or car windshield.
https://www.futurelearn.com/profiles/20666207 |
|||||||||
11-27-2023, 06:43 PM | #7 | |||||||||
Üye No: 14099
Şube: Adana Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 1 [] Paylaşım: 0 / 0 Teşekkürler: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 1
REP Seviyesi :
|
Mastering IRC commands empowers users with seamless communication. From basic chat to administrative control, understanding NickServ, ChanServ, and MemoServ commands is pivotal. Admins and operators navigate with finesse, ensuring smooth moderation. These tools enrich the IRC experience, fostering a vibrant and well-managed online community.Fm Whatsapp
Konu stevenmike55 tarafından (12-08-2023 Saat 09:59 AM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
12-04-2023, 10:45 AM | #8 | |||||||||
Üye No: 14145
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 1 [] Paylaşım: 0 / 0 Teşekkürler: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 1
REP Seviyesi :
|
In the internet world, everyone has a mobile in their hand. A single social media app must be installed on the phone they use. https://dailyhooknew.blogspot.com/
|
|||||||||
12-04-2023, 12:02 PM | #9 | |||||||||
Üye No: 14146
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 1 [] Paylaşım: 0 / 11 Teşekkürler: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 1
REP Seviyesi :
|
The games can be played by any generation, from children to adults, and by individuals and groups. https://www.longisland.com/profile/JennyScott/
|
|||||||||
12-04-2023, 12:19 PM | #10 | |||||||||
Üye No: 14147
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
REP Seviyesi :
|
There are many things you can use on social media like posting images, photos, etc. You can also use Shayari on Social media too.https://bravadomarket.blogspot.com/
|
|||||||||
Etiketler |
admin komutları, chanserv komutları, irc komutları, irckomutları, memoserv komutları, nickserv komutları, oper komutları |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|