Pum Pum Çorbası
MALZEMELER
1 su bardağı mısır unu 2 litre su 2 tatlı kaşığı tuz 1,5 dilim bayat ekmek 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı HAZIRLANIŞI Kaynayan suya mısır ununu karıştırarak ekleyin, ve karıştırarak kaynatın. Üzerine tuzu ekleyin. Diğer tarafta bayat ekmekleri küçük kare şekilde doğrayıp yağda kızartın. Pişen çorbanın üstüne dökerek servis edin. |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:07 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.1.0 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.