![]() |
![]() |
![]() |
#1 | |||||||||
Üye Grubu: Lady
Konular: 25
Şube: İstanbul Avrupa Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
![]()
Tuttuğu Takım:
![]() Level: 4 [ ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 78
Teşekkürler: 1 8 Mesajına 8 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 12
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
![]()
Asıma Faydalı Bitkiler...Astıma İyi Gelen Bitkiler:
Maydonoz suyu: Maydonozun tohum ya da yapraklarının kaynatılması ve bir süre dinlendirildikten sonra tüketilmesi astım hastaları için şifa niteliğindedir. Andız otu kökü: Balgamı gideren ve nefes darlığına iyi gelen andız otu, balla karıştırılarak tüketilebildiği gibi, kaynatılarak çay şeklinde de içilebilir. Astıma en iyi gelen bitkiler arasında bulunan andız otu, sindirim yollarına da iyi gelen bir bitkidir. Nane Suyu: Nefes açıcı olarak birçok farklı üründe kullanılan nane, kaynatılarak içilmesi durumunda astım hastalarına iyi gelir. Özellikle sabahları nane suyu içmek astım hastaları için şifa niteliğindedir.spanak, avokado, ay çekirdeği gibi sebze ve meyveler de astıma yararlı bitkiler arasında yer aldığı gibi; astım hastalarının nöbet geçirmemesi için düzenli bir hayat yaşamaları şarttır. Temiz hava bakımından zengin alanlarda yaşayan astım hastaları daha az nöbet geçirdiği gibi; beslenme alışkanlıklarını kontrol altında tutan, astım ve bronşit hastaları da uzun ve sağlıklı bir hayat sürebilmektedir.Sağlıklı Bir Ömür Diliyorum Dolunay... Konu Dolunay tarafından (02-03-2014 Saat 07:34 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
![]() |
Günlük Burç Yorumları | Dolunay font> | 0 | 3747 | 02-11-2014 03:59 PM |
![]() |
Genel Sağlık | Dolunay font> | 0 | 2653 | 02-11-2014 03:24 PM |
![]() |
Genel Sağlık | Dolunay font> | 0 | 2973 | 02-11-2014 02:54 PM |
![]() |
Genel Sağlık | Dolunay font> | 2 | 4653 | 02-09-2014 01:37 PM |
![]() |
Genel Sağlık | düŞ font> | 1 | 2800 | 02-09-2014 01:23 PM |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
|
Dolunay font>, serkan font> |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|