Doğal peeling tarifleri
DOĞAL PEELİNG TARİFLERİ
Doğal peeling için şeker vazgeçilmez bir unsurdur. Peeling dendiğinde ilk akla gelen üründür şeker. Ama peeling uygulayacaksanız kullanacağınız şeker türü esmer şeker olmalı. Cilde uygulandığında cildi en iyi soyma işlemi şeker sayesinde gerçekleşir. Yüz peelingleri olduğu gibi dudak peelingi ve el peelingi de şekerle rahatla kullanılır. Hayalsohbet.net olarak şimdi sizlerle şekerle yapacağınız doğal peeling tariflerini vereceğiz. Zeytinyağı ve Şekerli Doğal Peeling Tarifi Şeker ( 1 tatlı kaşığı ) Zeytinyağı ( 1 tatlı kaşığı ) Hazırlanışı ve Uygulanışı: Zeytinyağının içerisine koyacağınız toz şekeri karıştırarak cildinize uygulayın. Ortalama 5 dakika ovalayarak yedirin ve ılık su ile yıkadıktan sonra gül suyu ile cildinizi silin. Ardından günlük nemlendiricinizi uygulayın. Gliserinli Şeker peelingi Tarifi Şeker ( küpte 1 tane olabilir 1 tatlı kaşığı da ) Gliserin ( 2 yemek kaşığı ) Hazırlanışı ve Uygulanışı: Gliserinin içerisine küp şekeri atın ve erimesini bekleyin. Şeker eridikten sonra cildinize uygulayın. Ardından ılık su ile cildinizi durulayın. Haftada 1 uygulayabilirsiniz. Siyah Noktalar İçin Doğal Peeling Tarifi Zeytinyağı ( 1 çay kaşığı ) Toz şeker ( 2 çay kaşığı ) Süt ( 1 çay kaşığı ) Hazırlanışı ve Uygulanışı: Yukarıda yazılan bütün malzemeleri karıştırın ve göz çevrenize çok yaklaşmadan tüm cilde uygulayın. 5 dakika ovaladıktan sonra cildinizi yıkayabilirsiniz. Haftada 1 yapabileceğiniz bu peeling tarifi ile siyah noktalardan da kurtulacaksınız. Not: Hazırlayacağınız bu peeling tariflerini haftada 1 yapabilirsiniz. Aynı zamanda dudaklarınıza ellerinize ve vücudunuza da bu peelingleri uygulayabilirsiniz. |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:55 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.1.0 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.