03-08-2014, 11:11 AM | #1 | |||||||||
Üye No: 575
Üye Grubu: Moderatör
Konular: 5
Şube: İstanbul Avrupa Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 2 [] Paylaşım: 0 / 25 Teşekkürler: 3 5 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 11
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
|
Korkuyorum
İçine düştüğüm bu garip durumdan kurtulmanın bir çaresi var mı bilmiyorum? Eğitilmek derdiyle yanıp tutuşan biri olarak,sadece küllerimi süpürmek vazifesi düşüyor bana.. Bazen korkuyorum ömrümün sonuna kadar sadece bununla mı yetineceğim?? Sonsuz boşluklara itilen yitik biri olursam eğer,size durmadan haykırırım,huzurum huzursuzluklarınızdan kuvvet alır. Bunu yapmak istemiyorum..
Ve korkuyorum.. Kimsesizce ağlayan bir bebek gibi çaresiz, bu yitilmişliğin içinde çırpınıyorum..Birilerinden yardım istiyorum durmadan,ve sürekli bana sırt çeviren birileriyle karşılaşıyorum.. Gün geçtikçe kendimden soyutlanıyorum,ve çekip gitmek istiyorum sessizce.. Eğer gidersem, gideceğim o yer de sırt çevirenlerden olmazsa bana, bir daha asla isyan etmemek üzere kaybolacağım.. Siz arıyorken beni mısralarda,ben satır aralarında sizi izliyor olacağım.. Bana hep boş sayfalardan seslenen kitaplar,sizleri bir daha hiç okumayacağım.. Benim ufkumda anlatılar var.. Benim ufkum birbirinden zengin düşsel kurgularla dolu.. Sizlerin beyazlığını görmekten sıkıldım.. Ufkumda bir gökkuşağı var,ve ben ona sımsıkı sarılacağım! Güneşin battığı yere giderim,denizlere dökülür mavilerim.. Sakın korkmayın siz, Ben sizi satır aralarından da eğitirim!! alıntı Ercan Cengiz |
|||||||||
Ercan Cengiz Kullanicisinin Son 5 Konusu | |||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
Ercan Cengiz Yerle Yeksan | Sizin Köşeniz | Ercan Cengiz font> | 1 | 2775 | 03-08-2014 11:14 AM |
Korkuyorum | Aşk ve Sevgi | serkan font> | 2 | 2738 | 03-08-2014 11:11 AM |
Gözlerimde Çocuklar Var | Aşk ve Sevgi | Ercan Cengiz font> | 0 | 2862 | 03-08-2014 11:09 AM |
Dinlemeler ve yapılanmalar | Makaleler | NameLessWarrior font> | 4 | 2934 | 03-07-2014 10:47 PM |
Ercan Cengiz | Yazarlar | Ercan Cengiz font> | 0 | 2320 | 02-12-2014 01:57 PM |
04-07-2022, 01:18 PM | #2 | ||||||||||
Üye No: 10571
Üye Grubu: Üye
Konular: 0
Şube: Adana Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 1 [] Paylaşım: 0 / 5 Teşekkürler: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 3
REP Seviyesi :
|
Alıntı:
|
||||||||||
04-24-2022, 12:41 AM | #3 | |||||||||
Üye Grubu: Admin
Konular: 638
Şube: İstanbul Avrupa Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 23 [] Paylaşım: 0 / 560 Teşekkürler: 25 9 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 10
REP Seviyesi :
|
sizde iyisiniz
|
|||||||||
Etiketler |
ercan cengiz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All) Konu Okunma Sayisi : 4 | |
BEYAZ KAZAK font>, Ercan Cengiz font>, |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|