![]() |
![]() |
|
![]() |
|||
![]() ![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2014
Üye Grubu: Üye
Konular: 1131
Şube: Yurtdışı Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
![]()
Tuttuğu Takım:
![]() Level: 36 [ ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 884
Teşekkürler: 42 221 Mesajına 236 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 14
REP Puanı : 100
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
Bana Bir Şarkı Söyle Son Kez İçinde Sen ve Ben Olan..
Bir tek sendin aklımdan çıkmayan Ne zamanlar tükettim böyle bir bilsen Ne acılar gömdüm yüreğimin en derinlerine İçim kan ağlarken seninle gülmüştüm oysa Seninle yeniden doğmuştum en olmaz zamanlarda Ama şimdi gidiyorum işte Bütün anılarımı da alıp gidiyorum gözyaşlarımla Beyazdı benim sevdamın rengi,saftı Bir buket yaptım, içine en sevdiğin mayıs papatyalarını da kattım Başıma taç yaptım, seni de yanıma alarak gidiyorum Gidiyorum aydınlık günlerimi de arkama alıp Yıldızların bir bir peşine takılıp Yuvası belli olmayan kırlangıçlarla Umutlarımı, ümitlerimi geride bırakıp Sessiz çığlıklarıma kulaklarımı tıkayarak gidiyorum İçimde dağlar büyüterek sana hasret Mutluluğa doyamadan Adını kalbime kazıyarak Gökyüzüne gözlerinin resmini çizerek Sıcacık sevgini de götürüyorum Vurgun yemiş yüreğimle gidiyorum Sensiz gittiğim yol yol değil bilirim Yıkılmış düşlerimin yoldaşlığında Suskunluğumu kaderime sırdaş yaparak Kanadı kırık beyaz güvercinlerle gidiyorum işte dönmemecesine Şimdi! Bana bir şarkı söyle son kez İçinde sen ve ben olan Hüzün olmasın nağmelerinde Adı saklı sevdiğim; bir şarkı söyle benim için Yalan sevdalar sarmamış olsun bedenimi o bitimsiz nakaratlarda Bir gül/ü ver son kez öksüz kalmış duygulara inat Seninle bir hayaldi geceye gebe sevgimiz bilirim At üstümden savur en hoyrat fırtınalarla küllerimi Zifiri karanlıklardan sıyır düşlerimi yolla nefesinle sol yanıma Mevsimlerden hazanmış ne fark eder Sen en sıcak günlerdeymişiz, gecelerdeymişiz gibi Bana bir şarkı söyle son kez İçinde sen ve ben olan Ne MuTLu TürKüM DiYeNe ......!!! http://img387.imageshack.us/img387/3...a5ys5iqop8.gif http://www.glitteryourway.com/img/gl...y-61df5cd7.gif |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
![]() |
Bakım ve Guzellik | GiCiK font> | 0 | 11393 | 04-22-2014 12:48 PM |
![]() |
Bakım ve Guzellik | GiCiK font> | 0 | 7540 | 04-22-2014 12:44 PM |
![]() |
Bakım ve Guzellik | aminaz font> | 1 | 8075 | 04-22-2014 12:41 PM |
![]() |
Genel Sağlık | jendavis font> | 1 | 7458 | 04-13-2014 04:26 PM |
![]() |
Aşk ve Sevgi | aaryansb font> | 4 | 9485 | 04-13-2014 03:13 PM |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
|
GiCiK font>, serkan font> |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|