![]() |
![]() |
![]() |
#1 | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2014
Üye Grubu: Üye
Konular: 1131
Şube: Yurtdışı Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
![]()
Tuttuğu Takım:
![]() Level: 36 [ ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 884
Teşekkürler: 42 221 Mesajına 236 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 14
REP Puanı : 100
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
Sonsuz Sevda
Ben seni gözlerin gözlerime, Ellerin ellerime, tenin tenime Değmeden, dokunmadan sevdim. Ben seni görmeden sevdim. Ben sana, sevdalandım. Seni ben, uykularımda Hayalin saclarımı okşarken, Adını sayıklayarak sevdim. İsyansız, sessiz çığlıklarda, Düşlerimde sevdim. Ben seni, sade sevdim, Azaplarda ve günahlarda, Bir dere suyu berraklığında, Bir bahar rüzgarı ılıklığında, Zıtlarda, bir karmaşada sevdim. Gün batımından, gündoğumuna Seni ben, umutlarda sevdim. Ben seni, dualarla sevdim ‘Rabbim, ben sevdim sen sabır eyle Sabrın sonunu hayır eyle'... Seni ben, susarak sevdim. Aya bakarak her gece, Onun huzurunda dilsiz, Şahitliğinde çaresiz, Sessiz gözyaşlarımla sevdim. Ben uzak bir aşk sevdim, Sormadan, sorgulamadan Acıtmadan sevdim, yargılamadan Karanlık aşk zindanında, Tek başıma, özgür sevdim Sen, zamansız sevdin, Beni bensiz, sessiz, sessiz. Ben seni yasaklı, sürgünde, Sonu olmayan bir aşkta, Sonsuz bir sevda ile sevdim. Özkan Tan |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
![]() |
Bakım ve Guzellik | GiCiK font> | 0 | 11393 | 04-22-2014 12:48 PM |
![]() |
Bakım ve Guzellik | GiCiK font> | 0 | 7540 | 04-22-2014 12:44 PM |
![]() |
Bakım ve Guzellik | aminaz font> | 1 | 8075 | 04-22-2014 12:41 PM |
![]() |
Genel Sağlık | jendavis font> | 1 | 7458 | 04-13-2014 04:26 PM |
![]() |
Aşk ve Sevgi | aaryansb font> | 4 | 9485 | 04-13-2014 03:13 PM |
![]() |
#2 | |||||||||
Ruh Hali:
![]()
Tuttuğu Takım:
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
Söyleyemedim
Aklımda gözün kaldı Solumda sızın kaldı Bir çift sözüm kaldı Diyemedim Dilimde adın kaldı Geride yadın kaldı Kulakta sedan kaldı Dinleyemedim Geceden uyku kaldı Garip bir duygu kaldı Şiirler öksüz kaldı Beceremedim Sabaha nefes kaldı Yarım bir heves kaldı İçimde o his kaldı Bitiremedim Geriye ölüm kaldı Tutkulu zulüm kaldı Vuslata bir an kaldı Seni o kadar sevdim ki Söyleyemedim, söyleyemedim. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||||||
Ruh Hali:
![]()
Tuttuğu Takım:
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
Ne Böyle Sevdalar Gördüm, Ne Ayrılıklar
Ne zaman seni düşünsem Bir ceylan su içmeye iner Çayırları büyürken görürüm Her akşam seninle Yeşil bir zeytin tanesi Bir parça mavi deniz Alır beni Seni düşündükçe Gül dikiyorum elimin değdiği yere Atlara su veriyorum Daha bir seviyorum dağları |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||||||
Ruh Hali:
![]()
Tuttuğu Takım:
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
KALP KAPISI
“Aşk; topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdır, ya canın acıya acıya adım atacaksın, yada canını acıta acıta söküp atacaksın… Her iki yolda da, tek bir gerçek olacak; Duydum ki kapıma gelmiş, tokmak olmadığı için kapıya vurmadan geri dönmüşsün. Bilmez misin, kalp kapısının tokmağa ihtiyacı yoktur; o ancak içeriden açılır… SENİ SEVİYORUM Garip bir tanışmaydı Bir ilkbahar akşamında Ne senin ne de benim haberim vardı Sonsuz bir aşka başlayacağımıza Korkularımız vardı ikimizinde Ama engel olamadık sevgimize Artık iki kişi savaşıyorduk Kalplerimizle Kayboluyordum baktıkça gözlerine İşgal altındaydı artık yüreğim, bedenimVe tek bildiğim Sonsuza kadar seni seveceğim… SENİN İÇİN ÖLÜRÜM Ben senden hoşlanmıyorum Seni seviyorum. Seni sevimli değil baş döndürücü buluyorum. Kalbimde sana yer yok benim kalbim sensin senin arkandan ağlamam Ama SENİN İÇİN ÖLÜRÜM… UNUTMAM SENİ İçimde kök saldın büyüdün hergün Unutmadım seni inanki birgün Sevdanın yükünden olsamda yorgun Geçsede yıllar unutmam seni. Gözlerimden yaş olupta aktım İçime kor gibi dolupta yaktın Şimdi yoksun beni sensiz bıraktın Geçsede yıllar unutmam seni… YÜREK SANCISI yİne tazelendİ yÜrek yarası, Silinmiyor kalbimde askının hatırası, Unutamıyorum gözlerinin parlaklıgını, Gittikçe derinleşti kalbimin yarası, Askinla beraber benide oldurdu yüreğimin sancısı.. UNUT GÖZLERİM Sus artık ne olur ağlama yeter. Ben unuttum sende unut gözlerim, Ne ismi aklımda nede gözleri Ben unuttum sende unut gözlerim.. Değmezmiş uğruna döktüğüm yaşlara Değmezmiş sevmeye aşık olmaya Değmezmiş ismini bile anmaya Den unuttum sende unut gözlerim.. Bir rüya idi farzet gördüklerimizi Ben unuttum sende unut gözlerim Sevseydi terk edip gidermiydi hiç Ben unuttum sende unut gözlerim… |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||||||
Ruh Hali:
![]()
Tuttuğu Takım:
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
Aşkın sahtesi olmaz
Aşk köledir esiri olmaz Aşk ölümdür tabutu olmaz Aşk fakirdir ekmeği olmaz Aşk beterdir halden anlamaz Aşk delidir dengesi olmaz Aşk kömürdür külü bulunmaz Aşk bestedir kalemi susmaz Aşk oynaktır yerinde durmaz Aşk misafir kapıda durmaz Aşk çöldür serabı olmaz Aşk ummandır denizi olmaz Aşk gerçektir sahtesi olmaz Aşk bir oktur hedefi vurmaz Aşk ömürdür sefası olmaz Aşk bir inci taşı bulunmaz Aşk bir bülbül kafesi olmaz Aşk bir güldür dikeni olmaz Aşk bir yağmur rahmeti olmaz Aşk boşa koysam dolmaz doluya koysam almaz Saniye Uzun Ne MuTLu TürKüM DiYeNe ......!!! http://img387.imageshack.us/img387/3...a5ys5iqop8.gif http://www.glitteryourway.com/img/gl...y-61df5cd7.gif |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||||||
Ruh Hali:
![]()
Tuttuğu Takım:
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
Sen dünyam ol ben güneşin,
Sen gözlerim ol ben renklerin, Sen yağmurum ol ben bulutun, Seviyorum seni sevdiceğim… Yollar uzak olsa kokun burnumda, Sesin duyulmasa soluğun boynumda, Dokunamasamda ellerine, Seviyorum seni sevdiceğim… Dolaşayım mecnun misali yana yana, Hayattayken ben kanamadım ki sana, Bilmem ki buluşurmuyuz birdaha, Seni seviyorum sevdiceğim… Hani yağmur yağar ince ince, Çam yaprağından akar nazikçe, Çam kokulum yürek ferahlatanım, Seviyorum seni sevdiceğim. Ne MuTLu TürKüM DiYeNe ......!!! http://img387.imageshack.us/img387/3...a5ys5iqop8.gif http://www.glitteryourway.com/img/gl...y-61df5cd7.gif |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||||||
Ruh Hali:
![]()
Tuttuğu Takım:
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
Aşk Var
Yıkandım, bütün sular tenime değdi Atlasıma yeni dağlar ekledim Yeniden tasarladım kitabımın kapağını Seni sevdim, yazdıklarım aşka ilişkin Bana yeni incelikler kazandıran sevdanın Sularında yüzüyorum, ruhuma değiyor sular Evet seni sevince öyle oldu, şaşırdım Dallarımda zerdali, yelkenimdeyse rüzgâr Kırgınlığa uyaklı şiirler yazıyorum En az kırk yerinden yırtıktı kalbim Gör yarışa kalktım büyük akan nehirle Aşk var, köprü aramam karşıya geçmek için Ne MuTLu TürKüM DiYeNe ......!!! http://img387.imageshack.us/img387/3...a5ys5iqop8.gif http://www.glitteryourway.com/img/gl...y-61df5cd7.gif |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||||||
Ruh Hali:
![]()
Tuttuğu Takım:
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
BİLMEM…BENİM HİÇ SENİM OLMADI Kİ…
Bilmem öyle delice sevmeleri Katıksız… Bir çift gözde kaybolmak ta neymiş ? Anlamsız yaşarım hayalleri, Bilmem…Benim hiç SEN im olmadı ki… Kalp çarpıntısı nedir ? anlamam. Aşkın sesi titretmez nefesimi, Dalıp gitmem sonsuz hayallere, Hiç yaşamam bahar mevsimi. Bilmem…Benim hiç SEN im olmadı ki… Elimi avuçlayan bir el özlemedim hiç, Saçımda dolaşan bir nefes… Bu kalp şaha kalkar mı bende ? Kanar mı böyle derin ve ince ? Bilmem… Benim hiç SEN im olmadı ki… Uzun saatler beklermiyim aşkı kapımda ? Sonsuz acı ıdır bu özleyiş ? Yarin yüreğini duymak mıdır ta derinde ? Issız bir köşede ve yapayalnız… Bilmem…Benim hiç SEN im olmadı ki… Dilim susar ,aşk sözleri yok lugatimde, Ne kadar sıradan, haince… Bulamaz mıyım O’na diyecek bir tek hece? Adını ta içime çeke çeke … Bilmem…Benim hiç SEN im olmadı ki… Herşeye sırtımı dönerim de ben ,umarsız… Sevgiye aç mı kaldı ruhum hoyrat ellerde ? Bu hayat benim mi ? Kim bu aynadaki ? Ne çabuk geçti yıllar,sen sendemiydin deme! Bilmem…Benim hiç SEN im olmadı ki… Gülüşü bir yaşama bedel mi ? Bu mu yar ? Bakışı da öldürmeyen bir kurşun öyle mi ? Ağlamayı unutmuş gözlerde nem mi var ? Dinle…Susmuyor mu içimdeki çocuğun sesi ? Bilmem…Benim hiç SEN im olmadı ki… Aşkla hüzün kardeş mi yoldaş mı böyle ? Biri böyle mi vicdansızca hayatı geçirir ele ? Güç tükenir hayal mi devam eder ? Söyle ! Nasıl diyeyim seni delice seviyorum ! diye ? Bilmem… Benim hiç SEN im olmadı ki… Oldu mu SEN söyle !!! ——— Seviyor musun? Seviyor musun? diye sorma bana. Git diyen sensin. Ne ayrılmayı,ne de yaşanacak aşkımızı toprağa gömmeye hazır değilim. Senin kadar hırçın dalgayım ben de,senin kadar korkağım Bir dokunuşla yıkacak,yakacak kadar isyandayım; ama inandıramadım seni sevgime. Sen yargılarken beni beyninde,bense gözlerinin içine bakıp ağlıyordum. Bir tek ağzından çıkacak söze bağlıydı. Oysa sen suskunluğu seçmiştin. Aşkın içine birkez girdimi ama ,niçin,keşke ve kuşku teslim alıyor her zerremizi; ama ama yalanı sokmadım ikimizin aşkına. O aşk ki bazen bir kirpikten süzülen damla bazende okyasının ortasındaki yakamoz. Nasılda seninle geçen saatler güzeldi. Bu yalancı dünyamda zaten sen vardın hepde sen olacaksın, herşey ne güzeldi; ama sen bunada inanmadın. Ahh bu amalar,keşkeler,sorular yokmu.. Yaşamak varken şu sevdayı,aşkı delicesine bu amalar bu keşkeler bu sorularla neden boğarız aşkımızı,sevdamızı? Nasıl nasıl inandırabilirim seni? Ben seviyorum dedikçe,sen inanmadın. aşagıladın, kaçtın benden! Zaten sevgini söylemeyip,kırıcı sözler ne varsa suratıma haykırdın. Bilmeden meğer sana zarar vermişim. Nasıl üzmüşüm seni oysa seni kırmamak için içime atardım isyanlarımı,geceler boyu ağlardım yeterki sen gözyaşımı görüp üzülmeyesin diye. Demek ki gitmemin zamanı gelmişte geçiyor. Gençliğine sığınır unutursun bu buğulu gözleri,bu sevdamı. Huzurlu değilim diyordun ya,huzurlu ol artık. Gülüşlerimi,buselerimi, sana olan aşkımı’da alıp gidiyorum. Gidişim yürekten değil. Zorunluluktan yeter ki huzurlu mutlu ol diye. Sanma ki benden sakladığın duygularının farkında değilim. Beni her gittiğin yere götüreceksin çünkü ben senin gözlerinde,yüreğinde olacağım. Ne yazık ki toz duman edemedim sana olan duygularımı. Busemin kokusu kalacak göğsünün üstünde bizi bir imkansızlığa mahkum ettiğini anlayacaksın, ama çok geç olacak çünkü ben ölmüş olacagım Ne MuTLu TürKüM DiYeNe ......!!! http://img387.imageshack.us/img387/3...a5ys5iqop8.gif http://www.glitteryourway.com/img/gl...y-61df5cd7.gif |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
|
ciX font>, GiCiK font>, SamyeLi font>, serkan font> |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|