![]() |
![]() |
![]() |
#1 | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2014
Üye Grubu: Üye
Konular: 1131
Şube: Yurtdışı Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
![]()
Tuttuğu Takım:
![]() Level: 36 [ ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 884
Teşekkürler: 42 221 Mesajına 236 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 14
REP Puanı : 100
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
Sen ruhumu aydinlatan sevdam
sen yeniden işik saçan dünyam arayipta bulamadiğim gözümün önünde olan meğer hep kör bakmişim sana olmayan umutlarda yol almişim boşuboşuna mum işiği ile ararken hasret kaldiğim bu aşka hep yanimda varolmuş sevdana kör bakmişim gözlerinin içine baktim sicacik isitdi kalbimi yüreğim hopladi yaninda kollarin sardi bedenimi... Sahipsizlik kötüymüş sahip çikinca anladim gerçeği meğer ne kadar da safmişim görememişim ben seni hep varolmuşsun yanimda arkamda etrafimda gizli bir koruma ile duvar örmüşsün tüm olumsuzluklara hep mutluluğumu arzulamiş içinden gizlice sevmişsin beni bense hiç farkedememişim bu saf temiz gerçek sevgiyi nefesin enseme korkma diye üfürüyor her zorlukta yanlizlikta ben varim diye fisildiyor ateş oldun bak bağrim bile yaniyor aliştim zannetdiğim yanlizliktan çikardin beni simsiki tut birakma ellerimi sonsuza dek senin ile yürüyelim bağlari bahçeleri beraber koklayalim baharda açan rengarenk çiçekleri sen alinyazim sen bitmeyen sevdam sen benim bende sen tutuklu kaldiğim duygularim içime hapsetdiğim umutlarim seninle yeşeren hayallerim gerçeğim tüm arzularim ne çabuk da herşeyim oldun benim ne çabukta kabullendim ben seni meğer ne hasretmiş yüreğim sana senin gibi olana sen nefesim sen ruhum sen bedenim sen gözlerimdeki işik sen yanlizliğima güneş seni bulana kadar gölgelerdeymiş yüreğim habersiz her heyecani sevgi zannetmiş zavalli hislerim sana rastlayinca öğrendim gerçeği sevgi de sen sadakat de sen mutluluk ta sen nefesim de sen ruhum da sen bedenim de sen dünyam da sen ahirim de sen ömrüm de sen ........... Ne MuTLu TürKüM DiYeNe ......!!! http://img387.imageshack.us/img387/3...a5ys5iqop8.gif http://www.glitteryourway.com/img/gl...y-61df5cd7.gif |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
![]() |
Bakım ve Guzellik | GiCiK font> | 0 | 11393 | 04-22-2014 12:48 PM |
![]() |
Bakım ve Guzellik | GiCiK font> | 0 | 7540 | 04-22-2014 12:44 PM |
![]() |
Bakım ve Guzellik | aminaz font> | 1 | 8075 | 04-22-2014 12:41 PM |
![]() |
Genel Sağlık | jendavis font> | 1 | 7458 | 04-13-2014 04:26 PM |
![]() |
Aşk ve Sevgi | aaryansb font> | 4 | 9485 | 04-13-2014 03:13 PM |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
|
GiCiK font>, serkan font> |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|