Konya sohbet, Müzik, eğlence, geyik ,dans, sohbet, dostluk ve çok daha fazlası
HayalSohbet - Bedava Sohbet Odaları - Geveze Sohbet Sitesi adresinden bizlere ulaşabilirsinz..
sohbet nedir? sohbet bir gurup bir arkadaş veya arkadaşlar arasında yapılan söyleşi konuşmadır.
Sohbet belli bir amaca hitap etmelidir yksa
sohbet olmaz
sohbet inde tarzları vardır ilim islam dini sohbetler ve havadan sudan olmak üzere birkaç guruba ayıra biliriz. Bizler
sanal alem de
chat sohbet etmeyide seviyoruz oda nasıl oluyo bir
chat sohbet odasına giriyosunuz ben
HayalSohbet - Bedava Sohbet Odaları - Geveze Sohbet Sitesi odasındayım orda bulunuyorum benim hoşuma gidiyo neden diye sorucaksanız ayle ortamı gibi arkadaşlıklar kurdum hatta sevgilim bile oldu rumuz sade ama sade adı deyil yani tanıştık yani kafa yapımız uyuyo sizileride bekleriz yalanın olmadığı bir site ücret yok hiçbir sakıncasıda yok
sohbet chat yapmak istereniz sitemizden
mirc imizi indirin rahat edersiniz ben bu sanal aleme sohbet gırgır olsun diye giriş yaptım ama baktım
aşk aleminin içindeyim bazen tartışıyoruz ama herkesin arasında olur öyle tartışmalar umarım birlikte mutlu olmayı başarırız herkesi sitemize gelmeye tavsiye ediyorum inanın çok güzel ortam bulucaksınız şimdiden hayırlı olsun diyorum herkese hoşça kalın dosca kalın…
Sohbet nekadar güzel söylenmesi konuşulması ağıza alınması insanın içini ferahlatan bir kelime sanal alemde
sohbet chat denilince yalan dolan geliyo herkesin aklına ama gerçekler böyle deyil birgün sanal alemde sizde
chat yapın
sohbet yapın anlayacaksınız gerçek olmadını bizler
hayalsohbet.net isimli bir siteye girdik ve çok güzel bir ortam var gerçekten ayle ortamı orda
sohbet etmenin kolay yolunuda anlatıcam sizlere
sohbet kurallarını okuyunuz girerken ordaki adminler ve oplar size yardımcı olurlar böylelikle rahatca konuşup
sohbet edebilirsiniz..
sohbet chat odalarına girerek sohbet etmek için iki seçeneyiniz bunlardan biri jawa destekli ama bu
chat şeklini ben beyenmiyorum benim için engüzel
chat şekli
Mirc ile yapılan
sohbet çok güzel ve hoş akıcı oluyo
Mirc i indirmek için
HayalSohbet - Bedava Sohbet Odaları - Geveze Sohbet Sitesi Mirc indire tıklayarak pc nize kuruyorsunuz ve bukadarla olay bitiyor ondan sonrasıda basit yeni
Aşk lara sevgilere yelken açıyorsunuz ve sizlere rasgele diyorum..