![]() |
![]() |
![]() |
#1 | |||||||||
![]() ![]()
Üye No: 569
Üye Grubu: Özel Üye
Konular: 10
Şube: Aydın Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
![]()
Tuttuğu Takım:
![]() Level: 3 [ ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 60
Teşekkürler: 12 8 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 10
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
![]()
Pis Yedili Okula Gidiyordu.
Orço:Sabah Beni Alis Aradı.Seni çok çok özledim, yarın okula mutlaka gel, seni görmeden yaşayamam falan da filan da... Trafo:Arkadaşlar inanananız varmı ? (Pis Yediliden Ses Çıkmaz...) Orço:Size yalan borcum mu var kamiller ? Trafo:Yalan borcun değil de bana çay borcun var bir miktar... Pis Yedili Gülmeye Başlar. Pis Yedili Okula Gelmişti. __________________________________________________ ____________ (KAMERA KAPANIR VE İKONCANLARIN YANINDA AÇILIR) İkoncanlar Kantin'de Oturuyorlardı. Furkan:Arkadaşlar aklıma şahane bir plan geldi. Etkin:Nasıl şahane bir plan başkan ? Furkan:Bakın şimdi, Biz bu Cimbom varoşunun bütün defterlerine,kitaplarına Cimbom Kalp Rüzgar Yazacağız.Cimbom da buna öfkelenip Rüzgar'a kızacak.Ve aralarında inanılmaz bir kin oluşacak. Etkin:Tekrar tekrar söylüyorum çakalsın başkan çakal... İkoncanlar pis pis gülerler... __________________________________________________ ____________ (KAMERA KAPANIR VE PİS YEDİLİNİN YANINDA AÇILIR) Pis Yedili Kantin'e Doğru gitti. Herzaman ki yerlerine Oturdular. Orço:Trafo para ver de size çay ısmarlıyım. Trafo:Parayı ben veriyorum çayı sen ısmarlıyorsun nasıl oluyor o ? (Pis Yedili Gülmeye Başlar.) -... O Sırada Ders Zili Çalar... Herkes Derse girer. Ve yarım saat sonra da Halil Sezai Çokyaşa girer sınıfa... Halil Sezai:Halil sezai sınıfın kapısını açtı ve içeri girdi. Ve çocuklara İyi Dersler Çocuklar dedi. Sınıf:Saollllllllllll !!! Halil Sezai:Bugün kü konumuz ''Doğru Cümleler Kurmak'' dedi halil sezai... (DERS İŞLENİR VE BİTER) Pis Yedili Kantin'e Gider. Ve Herzaman ki yerlerine otururlar. Orço:Pc çay ısmarlada içelim. Pc:Banane orço kendi çayını kendin al... Orço:Sen değiştin gerçekten değiştin. (Kamera İkoncanlar'a Çevrilir) Furkan:Hazır şu varoşlar da buradayken şu planı harakete geçirelim Dedi. Ve Sınıfa Doğru Gitti. Cimbom'un bütün Defterlerine,Kitaplarına ''CİMBOM KALP RÜZGAR'' yazdı. Ve Sınıftan Dışarı Çıktı... O Sırada Sınıfa Rüzgar Girdi.Cimbom'un Defterlerini Dağınık Görünce Toplamak İstedi.Cimbom'un Sırasının Yanına Yaklaştı Ve Defteri Eline Aldı. Tam O Sırada Sınıfa Cimbom Girdi.Rüzgar'ın Yanına Yaklaştı. Cimbom:Ne Yapıyorsun Sen Burada ? Dedi. Rüzgar'ın Elindeki Defteri aldı. Ve CİMBOM KALP RÜZGAR yazısını gördü. 5.BÖLÜM SONU *ACABA NE OLACAK ? Konu Hasan Kurnaz tarafından (03-03-2014 Saat 11:02 AM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
![]() |
Kendinizi Tanıtın | Hasan Kurnaz font> | 0 | 2701 | 03-07-2015 01:58 PM |
![]() |
Duyurular | düŞ font> | 1 | 3164 | 04-01-2014 12:32 PM |
![]() |
Duyurular Ve Kurallar | düŞ font> | 2 | 2833 | 03-03-2014 11:11 AM |
![]() |
Pis Yedili | Hasan Kurnaz font> | 0 | 2639 | 03-03-2014 10:59 AM |
![]() |
Pis Yedili | düŞ font> | 1 | 2741 | 02-18-2014 04:51 PM |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
|
GiCiK font>, Hasan Kurnaz font>, JerryVog font>, Royewolf font>, serkan font> |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|