![]() |
![]() |
![]() |
#1 | |||||||||
![]() ![]()
Üye No: 569
Üye Grubu: Özel Üye
Konular: 10
Şube: Aydın Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
![]()
Tuttuğu Takım:
![]() Level: 3 [ ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 60
Teşekkürler: 12 8 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 10
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
![]()
Aniden Arkasını Döndü.
Cimbom:Aaa !! Diye Çığlık Attı. Cimbom'un Görüpte Bağırdığı Kişi Çok Sevdiği Bahar Yengesi İdi... Cimbom:Yengecim Senin Ne işin Var Burada ? Bahar Yenge:İşten bir kaç günlüğüne izin aldım buraya geldim. Cimbom:İyi Yapmışsın Dedi Ve Birbirlerine Sarılarak Eve Gittiler. Çiçek'te Bahar'ı Görünce Çok Sevindi.Ve İçeri Girdiler. Çiçek:Eee Nasılsın Baharcım ? Bahar:Nasıl Olayım İşten Bir Kaç Günlüğüne İzin aldım Buraya Geldim. Çiçek:İyi Yapmışsın Baharcım. Cimbom'un Aklına Bir Fikir Gelmişti. Cimbom:Yenge Biraz Benimle Odaya Gelir Misin Seninle Bir şey Konuşacağım Dedi. Ve Yengesi İle Odaya Gitti. Cimbom:Yenge Sen Tiyatrocuydun Değil Mi ? Bahar Yenge:Evet... Cimbom Salça'yı Ve Başlarındaki Büyük Belayı Anlatır. Tabi Planı'da... Bahar Yenge:Cimbomcum Sana Ve Arkadaşlarına Seve Seve Yardım Ederim. Cimbom:Yengecim Olur Diyeceğini Biliyordum Diyerek Yengesine Sarıldı. Akşam Olur Yatarlar Sabah Olur Kalkarlar. Cimbom Yengesini Kapının Önünde Bekliyordu. Cimbom:Yengeee !! Hadi Geç Kalıyoruz. Bahar Yenge:Geldim Dedi. Ve Bekleme Noktasına Gittiler.(Gelmişlerdi) Pis Yedili Oradaydı. Cimbom:Günaydın Arkadaşlar Bu Benim Bahar Yengem. Bize Salça Konusunda Yardım Edecek. Rüzgar:Nasıl Yardım Edecek ? Cimbom:Onu Yolda Anlatırım Diyerek Okula Doğru Gittiler. __________________________________________________ __________ (KAMERA KAPANIR VE İKONCANLAR'IN YANINDA AÇILIR) İkoncanlar Kantin'de Oturuyorlardı. Furkan:Arkadaşlar Bugün salça Disiplin Karşısına Çıkacak Ve % 100 Okuldan Atılacak. Zeki(Elindeki Meyve Suyunu Kaldırarak):O Zaman Bu Meyve Suyunu Salça'nın Okuldan Atılmasına Kaldırıyorum. Etkin:İyimisin Zeki ? __________________________________________________ ___________ (KAMERA KAPANIR VE PİS YEDİLİ'NİN YANINDA AÇILIR) Pis Yedili Okula Gelmişti. Ve Hasan Paşa Onları Kapının Önünde Bekliyordu. Orço(Hasan Paşa'nın Yanına Giderek)Hasan Paşacım Beni Kapılarda Beklemene Gerek Yoktu. Hasan Paşa:Salça Disiplin Kurulu Seni Bekliyor Esma Sultan'ın Odasında... Salça:Tamam...Arkadaşlar Görüşürüz Dedi. Ve Hasan Paşa İle Birlikte Esma Sultan'ın Odasına gitti. Odadan İçeri Girdiler... Esma Sultan:İşte Davasında Sonuna Kadar Haksız Davalımız Geldi. -... Esma Sultan:İlk Cevabı Sizden Alıyım Halil Sezai Çokyaşa Halil Sezai:Sizde Görün Efendim...Halil Sezai Şiddetten Hiç Hoşlanmazdı O Yüzden Halil Sezai Okuldan Atılsın Cebabını Verdi. Esma Sultan:İlk Atılsın Halil Sezai Çokyaşa'dan...Sıra Sizde Oya Bilir. Oya Bilir:bu Güne Kadar Diri Vücudumu korudum.Ve Birtek Öğrenci Bile Sınavımda Kopya Çekemedi Neşe'de Çekemiyecek Bende Okuldan Atılsın Diyorum. Esma Sultan:Sıra Sizde Hurşit One Bethoveen. Huşit One Bethoveen:Ne Şaka Bu Sefer Anladım Bende Okuldan Atılsın Diyorum.Sonuçta Ucunda Kıyısında Köşesinde Şiddet Var. Son Olarak Esma Sultan Kalmıştı Ve Oda Atılsın Derse Salça Okuldan Atılacaktı. Esma Sultan:Cevap Sırası Bende Bende Okuldan Atıl... Tam O Sırada Odadan İçeri Bahar Yenge Telefon İle Konuşuyor Numarası Yaparak Girer. Bahar Yenge:Evet O Helikopteri 1000 Dolar'a İstiyorum. Esma Sultan(Gözleri Kocaman Açılır):Ne Helikopter Mi ? 1000 Dolar Mı ? Bahar Yenge Zaten Kapalı Olan Telefonu Numara Yaparak Kapatır. Bahar Yenge:Ben Neşe'nin Amerikada ki Yengesiyim Bir Sorun Mu Var ? Oya Bilir:Ee Ama Hadi Esma Sultan Sizi Beklliyoruz Neşe Okuldan Atılsın Mı Atılmasın Mı ? Bahar Yenge(İlk Kez Duymuş Gibi Yaparak):Ne Salça Okuldan Atılıyor Mu ? Esma Sultan:Ne Atılması Canım Ben Okuldan Atılmasın Diyorum Dedi. Ve Salça Okuldan Atılmıyordu. Bahar Yenge Ve Salça Pis Yedili'nin Yanına Giderler Olup Biteni Anlatırlar. Pis Yedili Bu Duruma Çok Sevinir. 4.BÖLÜM SONU |
|||||||||
![]() |
![]() |
Hasan Kurnaz Kullanıcısına Bu Mesajı için Teşekkür Edenler: | düŞ font> (02-18-2014) |
![]() |
|||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
![]() |
Kendinizi Tanıtın | Hasan Kurnaz font> | 0 | 2701 | 03-07-2015 01:58 PM |
![]() |
Duyurular | düŞ font> | 1 | 3164 | 04-01-2014 12:32 PM |
![]() |
Duyurular Ve Kurallar | düŞ font> | 2 | 2833 | 03-03-2014 11:11 AM |
![]() |
Pis Yedili | Hasan Kurnaz font> | 0 | 2640 | 03-03-2014 10:59 AM |
![]() |
Pis Yedili | düŞ font> | 1 | 2741 | 02-18-2014 04:51 PM |
![]() |
#2 | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2014
Üye Grubu: Üye
Konular: 226
Şube: Ankara Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
![]()
Tuttuğu Takım:
![]() Level: 19 [ ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 456
Teşekkürler: 281 30 Mesajına 31 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 10
REP Puanı : 30
REP Seviyesi :
![]() |
![]()
Güzel
![]() http://i.hizliresim.com/epnv8r.pnghttp://img207.imageshack.us/img207/3926/76440890.gif http://a1212.hizliresim.com/14/m/h1l2r.png |
|||||||||
![]() |
![]() |
düŞ Kullanıcısına Bu Mesajı için Teşekkür Edenler: | Hasan Kurnaz font> (02-19-2014) |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
|
düŞ font>, GiCiK font>, Hasan Kurnaz font> |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|