03-07-2014, 10:47 PM | #1 | |||||||||
Üye No: 575
Üye Grubu: Moderatör
Konular: 5
Şube: İstanbul Avrupa Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 2 [] Paylaşım: 0 / 25 Teşekkürler: 3 5 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 11
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
|
Dinlemeler ve yapılanmalar
Merhabalar sanırım doğru yere yazıyorum
Aslında biraz kendi görüşüm birazda okuduğum psikoloji kitapları ve tarihi kitaplardan yola çıkarak yazıyorum bunları. Malum günümüzde ses dinlemeleri montajları hepimiz görüyoruz hatta dinliyoruz öncelikle belirtmek istiyorum bir siyasi görüşüm yok diye bilirim bulunduğum yerdeki yaşantıya göre oy vermek bana daha iyi geliyor konuşmalar ve ses tonu ve yapılmış olanlara önem veren birisiyimdir. Şimdi bir kaç arkadaşımın ve çevremde olan kişilerin durumlarını izliyorum çoğu madur durumdalar diye bilirim öncelikle inançlı insanların bazıların bu cemaat olayları yüzünden sohbetlere gitmediğini ve üzülerek ayrıldığını belirtmek istiyorum. sadece o değil olan iktidarda olan kişilerin bazıları da partiden ayrıldı partiden ayrılanların bazıları benim tanıdığım iki mühendis var yapı işleri ve arsalar ile uğraşan konuşuyoruz vs derken işlerine gelmeyince ayrıldıklarını görüyorum ve üzülüyorum ben yani siyasi olayları işleri için kullanıyorlar. tanıdığım biriside bir partide görevli ama bundan 4 sene önce farklı partide görevli onun sonrasında farklı bir partide görevli en sonra başka bir partiden belediye başkanı adayı olarak çıkıyor komik bir durum oy verirmiyim asla sürekli oynayan bir şahıs bırakın bana başkasına ve ülkesine ne yararı ola bilir. Bizler yurt dışını sürekli öven bir milletiz ben ABD de bir kaç yaşadım görüldüğü bir yer değil belki iyi şartlatlar da yaşayanlar vardır bilemiyorum. aslında ülke olarak bana göre Türkiye gelişiyor inanıyorum ki halk doğru kişiyi bulursa gelişmeyede devam edecektir. Ercan cengiz böyle bakıyor olaylara en azından.. Şimdi gelelim diğer olaylara göreceğiz hepimiz bir kaç güne kalmaz cemaat ile cemaat içinde bazılarının tehdit edildiğini ve hatta sürüldükleri çalışıyorsa memur ise yada yüksek mevkilerde olanların bazılarının nasıl sürüldüğünü göreceğiz hep birlikte.. bu bir savaştır aslında ve tehlikeli bir savaştır bakınız silah ile savaşmak kolaydır düşman bellidir genel olarak ama görülmeyen ve söz ile olan savaş daha tehlikelidir fitne ve dil en tehlikeli silahtır.. bunu tarihini iyi bilenler anlaya bilir. Biraz önce bir haberde Başbuğ serbest bırakıldı denildi sormak istiyorum ben askerler ölürken bir adım neden atılmadı diye ve sordular sormaktada haklılar barıştan yanayım bu ülke asalayı bitirdi bir şekilde ama diğer örgüt elinde olan imkanları sonuna kadar kullandı ve tahmin ediyorum on sene içerisinde bite bilir. herkesin dikkatli ve uyanık olması gerekiyor fitne bu aralar gerçekten çok bir birine sövenler , dövenler vs derken birileri aslında ekmeklerine yağ bal sürüyor. Bu ne şiddet bu ne lahana turşusu.. fetullah gülen için tek bir şey anlıyorum okuduğum kitaplar örnek aldığı kişinin korkmadan ölüme koşan bir kişi olduğunu biliyoruz peki neden örnek alınan kişinin yaptığı örnek alınmıyor. Sünnette neden uyulmuyor sünnet olan sakal neden yoktur ? neden kapanacak bir bayan için kapanmasına gerek yoktur dene bilir neden kadınların şarkı söylemesi yok iken şarkı söyletiriliyor neden bir papanın elini öptürüyor neden ,neden , neden.. sadece ona değil Başbakan için ise tek şikayetim idamın gei neden getirilmediğidir. cezalar çavdırıcı olursa suç oranı azalır.. Osmanlı padişahı MURAH tan hatırlıyorum içkiyi yasakladı içki içenlerin kellesini aldı ama... bazı içenlere dokunmadı içkine müptela olmuş bırakamayanlara dokunmadı.. yönetimde tek zafiyeti annesi oldu ve kullandığı içki diye bilmekteyim. görülen bu zaman kadar olan herşey bir savaştır , bugün miting ve eylemlerde olanların çoğunda monotoflar ile b ekleyenlerin ve yanlarında olanların ne bakımdan olduğunu anlamıyorum ülkenin askeri ve polisine küfürler edip araçlarını yağmalayan ve otobüsleri yakanlar da aynı kişiler değilmidir. öyle ise ülkesini seven kişilerin bunlar ile yan yana gelmesi mantık dışıdır. Ben ağaç kesimlerini protesto için giden bir kişiyim oraya.. gittiğime pişman oldum o ayrı örgütden olan kişilerde vardı onların olduğu yerde benim ne işim var dedim düşündüm ve geri döndüm birazda korktum olaylardan değil öldüğüm zaman davana sadıkmısın dediklerinde bu davada ne için vardın yanlışı gördün de neden dönmedin dediklerinde cevap verememekten korktum. ben halan hiçbir ağaç kesimine sıçak bakmıyorum ama bundan öncede ülkde ağaç kesiliyor kimsenin sesi çıkmıyordu o gün neden çıktı onuda sonradan anladım o park fuhuş yeri olarak bilinir ve halende öyle gidip göre bilirsiniz sabahı akşamı yok hep aynı.. ama halen diyorum ağaçlar kesilmesin ama orası bir şekilde düzelirse aile yeri olursa ben çok sevinirim.. Yani bir çok olay var yazmak istediğim ama yoruldum , bu aralar bazı olaylar artacaktır protestolar büyük spekülasyonlar ve daha neler neler. iki güne ülkede neler olacak hep beraber göreceğiz bu ülkede savaş var hemde büyük bir savaş en garibide kriptonun satılmasıdır o kriptoda namus satıldı ülkenin namusu.. yazık her kim satılmasına vesile oldu ise ülkenin zaararını istediğise bed dua edilmez ama alalh adaleti en iyi olanladır el-adl el kahhar hayırlısı herşeyin.. Ercan cengiz |
|||||||||
Ercan Cengiz Kullanıcısına Bu Mesajı için Teşekkür Edenler: | düŞ font> (03-07-2014) |
Ercan Cengiz Kullanicisinin Son 5 Konusu | |||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
Ercan Cengiz Yerle Yeksan | Sizin Köşeniz | Ercan Cengiz font> | 1 | 2753 | 03-08-2014 11:14 AM |
Korkuyorum | Aşk ve Sevgi | serkan font> | 2 | 2727 | 03-08-2014 11:11 AM |
Gözlerimde Çocuklar Var | Aşk ve Sevgi | Ercan Cengiz font> | 0 | 2844 | 03-08-2014 11:09 AM |
Dinlemeler ve yapılanmalar | Makaleler | NameLessWarrior font> | 4 | 2921 | 03-07-2014 10:47 PM |
Ercan Cengiz | Yazarlar | Ercan Cengiz font> | 0 | 2309 | 02-12-2014 01:57 PM |
03-07-2014, 11:48 PM | #2 | |||||||||
Üye Grubu: Üye
Konular: 226
Şube: Ankara Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 19 [] Paylaşım: 0 / 456 Teşekkürler: 281 30 Mesajına 31 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 11
REP Puanı : 30
REP Seviyesi :
|
Emeğine sağlık, doğru yerdesin ercan
http://i.hizliresim.com/epnv8r.pnghttp://img207.imageshack.us/img207/3926/76440890.gif http://a1212.hizliresim.com/14/m/h1l2r.png |
|||||||||
03-08-2014, 08:41 AM | #3 | |||||||||
Üye No: 575
Üye Grubu: Moderatör
Konular: 5
Şube: İstanbul Avrupa Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 2 [] Paylaşım: 0 / 25 Teşekkürler: 3 5 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 11
REP Seviyesi :
|
düŞ teşekkür ederim ilginiz için
|
|||||||||
Ercan Cengiz Kullanıcısına Bu Mesajı için Teşekkür Edenler: | düŞ font> (03-08-2014) |
03-08-2014, 09:26 AM | #4 | |||||||||
Üye Grubu: Üye
Konular: 226
Şube: Ankara Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 19 [] Paylaşım: 0 / 456 Teşekkürler: 281 30 Mesajına 31 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 11
REP Puanı : 30
REP Seviyesi :
|
Rica ederim
http://i.hizliresim.com/epnv8r.pnghttp://img207.imageshack.us/img207/3926/76440890.gif http://a1212.hizliresim.com/14/m/h1l2r.png |
|||||||||
03-11-2014, 09:14 PM | #5 | |||||||||
Üye Grubu: Özel Üye
Konular: 29
Şube: İstanbul Anadolu Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 6 [] Paylaşım: 0 / 148 Teşekkürler: 28 10 Mesajına 13 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 11
REP Seviyesi :
|
emeginize saglik
Bazı yollar tek kişiliktir, yalnız yürürsün..
|
|||||||||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All) Konu Okunma Sayisi : 8 | |
|
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|