02-23-2014, 12:55 AM | #1 | |||||||||
Üye Grubu: Üye
Konular: 1131
Şube: Yurtdışı Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 36 [] Paylaşım: 0 / 884 Teşekkürler: 42 221 Mesajına 236 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 13
REP Puanı : 100
REP Seviyesi :
|
Damar şiirler
ZALİM
Günleri karıştırır oldum Dert ve çile ile doldum Mutluluk istedim bir yudum Vermedin ermiyorsun be ZALİM Gelir diye yollarını gözledim Hasret halkama bir daha ekledim Gelirsin diye çok bekledim Gelmedin gelmiyorsun be ——- UNUTULMUYOR Kalbim dedimpeşinden aşk geldi Ne kadar mücadele etsem de yüreğimle Bozkırlarda ki yangınlar misali yanıyor Adın dökülüyor dudaklarımdan Cümlelere sığdıramıyorum Ve unutulmuyor işte Çok sevilmişse sevilenin adı Bu ömrün ezberindedir Bu hecenin(aşk) bütün harfleri Eskimiş anılar kalıyor geriye Bir de gözlerindeki gökyüzü Ne kadar unutmayı istesem de Unutulmuyor işte Çok sevilmişse sevilenin adı.. ———- Zalimden Öte Ara köhneleri meyhaneleri Dolaş izbeleri viraneleri Tanı aşk uğruna divaneleri Derbeder varmıdır halimden öte? Sabit hayalini çek gözlerimden Çıkart şu resmini sök gözlerimden Vefasız aşkını dök gözlerimden Afat görülmesin Selimden öte Yerden göğe kadar haklısın kat kat Dene her cereni zulümden öte Duysun edebiyat tanısın lugat Yazsın ünvanı zalimden öte Nazarın kadrini çok ucuz biçti Varla yok arası belki de hiçti Ömrüm sokağında git gelle geçti Lütfuna ermedim talimden öte ——— UNUTMA BENİİİ… hayalin gözümden gitmiyor inan bir hüzün saarıyor gönlümü herzaman benmiyim bu aşkta vefasız çıkan unutma sevdiğim beni unutma duyduğum bu özlem veriyor sürgün gözlerim yollarda eriyor hergün sensiz uzaklarda öldüğüm birgün unutma sevdiğim beni unutma kirpiklerimde nem gözlerimde yaş vurulmaz sevene böyle bir taş duyarsan aşkıma birgün ihtiyaç unutma sevdiğim beni UNUTMA aynı perde… olanlar oldu yakalandık firtinadan yara aldık olanca sevda bir kalemde silinip gitti yıllarca aynı rol aynı perde yıllarca aynı ew ayını yerde sevdımde katlandık bunca derde ama çok yanlıştı adı yanlış aşktı ama suç hep BENDE ———- VEFASIZ SEVGİLİM… Ben ne sevgiler gördüm ne aşklar yaşadım. Ne senin kadar güzeldi nede senin kadar vefasız. Ne bir umudum kaldı aşkından nede yüreğimde sevdan. Birtek tesellim var artık oda birdaha sevmemek. Hep seninle geçmesini istedim ömrümün sana aşkım dedim canım dedim sende bana umut verdin ama gönlünü veremedin! Vefasız aşkım. sen varsın gece gündüz aklımda gözyaşımda o kadar sevda yaşasamda hiç birinde ağlamadım sende ağladığım kadar vefasız aşkım. Ne benim gibi severler! nede ettiğini Zor mudur? ağlarken gülmek Sevmek zor mudur? İçe dönük yaşamışım her şeyden habersiz Deneyerek öğrenmişim ayakta kalmayı Bozmadan kendi yiğitliğimi Ve seni tanımışım… Boşa yaşamışım gülüm Aşkı sevgiyi bilmeden boşa kürek çekmişim Dönüpte geriye bakınca Yerimde saymışım hep kendimi kandırmışım Aşkı mutluluğu gözlerinde okumanın Herkesin içinde seviyorum diye haykırmanın Güzelliğine varmışım sevinçten ağlamışım İyi ki varsın gülüm ——– Keder İrkilir pembe rüyalar kara uyanışlara Ram olur kalp keskin bakışlara Akıl cinnete iltica eder Damar damar örmektedir keder ——- KÖR MÜSÜN GÜZEL? Bahar sarhoşu gibiyim; sardın kanımı, Esir düştü duygularım; aldın/yaktın canımı. Kapladın içimi, doldurdun her yanımı. Kalbimi yaşatan damar damar örgüsün, Görmüyor musun güzel, aşkıma kör müsün? Alevler baçıyor seni gören gözlerim, Ilık ılık eriyor, günden güne yüreğim. Peşinde sürüklenen bir aşık köleyim… Kalbimi yaşatan damar damar örgüsün, Görmüyor musun güzel, aşkıma kör müsün? Vazgeçmek zor artık, gördükten sonra seni, Unutmak kolay mı o güzel/yosun/çağla gözlerini? .. Ahrete kalsa bile, saklarım sevgimi. Kalbimi yaşatan damar damar örgüsün, Görmüyor musun güzel, aşkıma kör müsün? Süleyman SAYLAN ——- Damar Çatlıyor Islansın damlarda ki sevda pekmezi Vursun badanalı duvarlara rüzgar cezvesi Şehla şehla baksın dağlara hasretin gözleri Yeter artık ruhumda damar çatlıyor Pencereler minareye türküler yaksın Dul kadınlar çocuklara patik sallasın Papaz Nuri dedelere mektup yollasın Yeter artık ruhumda damar çatlıyor Su akmayan musluklardan şerbet akar mı Çirkin kızlar sevgiliye nişan takar mı Gündüz vakti şimşek renkli çakar mı Yeter artık ruhumda damar çatlıyor İsmet Zeren ——- Duyarsan Bir çiçek bulunsun elinde öldüğümü duyarsan getirir bırakırısn mezarıma sakın ağlama göz yaşların yalan olsada kopar toprağın altında bir damar senide alır yanıma. Tekin Bayram ——- Özümdesin Her yerde seni görürüm Sana bakan gözümdesin Daim yolunda yürürüm Yokuşumda düzümdesin Dillerde okunur adın Sana kurban erkek kadın Ruhumda bambaşka tadın Kalbimdesin özümdesin Her zaman seni anarım Senin yolunda yanarım Hem yanarım hem donarım Lisanımda sözümdesin Damar damar kanımdasın Bedenimde canımdasın Sıkışınca yanımdasın Ateşimde közümdesin Yücelerden yücedesin Gündüzümde gecedesin Kelimemde hecedesin Sana gülen yüzümdesin Sensiz benim halim yaman Sensiz aman Allah’ım aman Her yerde daim her zaman Baharımda güzümdesin ——– Adini Sen Koy Gülen yüzüm gülmez oldu Al damar, mor damar, sah damarim sustu Bakan gözlerin beni görmez oldu Dört gözle bekleyen can beklemez oldu Hüzün geldi bas köseye oturdu Düsündükce geceler bitmez oldu Seven kalbi sevmez oldu Biliyorum artik bakmayacak Özlemini söylemeyecek Kossamda pesinden yakalamayacagim Yorulmus yüregim Giriyorum o koca kapidan iceri Hayalimde yasattigim bir sari cicek Siyahlar bile ala boyanmis Acilarim sayfa sayfa, siir siir Mutluluk isterken, tebessüm bile yasak kalmis Senaryo belli, acilar benim rolümmüs Gel vur artik, kirilsin aynadaki acilar ——– Yokluğunda Prangalar Kırdı Gözyaşlarım, Hasretin Bağladı Elimi Ayağımı, Varlığın Bu Şehirdeyken Seni Sevmek, Ölüm Oldu Bana Ölüm Sevgilim Sensizliği Kalbime Söylemek! Acıları Vurdum Yüreğime, Kimse Sorma Halin nedir diye! Bir Seni Sevdi Bu kalbim Sessizce, Sende Bırakıp Gittin beni Sebepsizce! Yarınlarımı Sana Yazmışken, Şimdi Siliyorum Gözyaşlarımla Sana Alışmışken, Bir Bıçak gibi Kestin Sevgimi Sana Bağlanmışken, Şimdi Resmine Bakar Ağlarım, Sne Beni Bitirdin ya ben Ona Yanarım! Sabahlarımın Adı Sendin, Sen Aslında Güneşimdin, Seninle Nefes Alır, Seninle Bakardım hayata, Gecelerimi Aydınlatan Gözlerindi Hayatımda, Seni Yaban Elller Gibi Çekip Gittin Usulca. Kime Ağlar Kime Yanarım? Sensiz Kalmışım Ne Yapayım? Bir Sen Vardın beni Hayata Bağlayan, Seni Kopardın beni Acımadan Hayattan!!! Dertler Dolmuş Kalbime, Derman Sensin Sanırdım Derdime, Sende Dertler Bindirdin üstüme! Git Hadi Bırak beni Kendi Halime!!! Sende Yalan Oldun Gözümde, Sen Aslında Yalancıydın Özünde, Hep Bekledim gelirsin diye günün birinde, Sadece Kötü Haberin geldi, imzayı Attığın gece!!! Beyazlar içinde gülmek istedim, Sana Beyaz Güller Hediye Etmek isterdim, Sana Kefen Değil Bir Yüzük Almak isterdim, Ölüm Oldu Adımız, Toprak Oldu Yaşadıklarımız! Dilimde Aşkının Adı, Ellerimde Elinin Sıcaklığı, Gözlerimde Gözünün Işığı, Seviyorum Seni Gülüm Sensin Aşkımın Fermanı. Gecenin karanlık Yüzüdür Hayatım, Ben Karalıklarda Yaşamaya Alışığım, Güneş Gördümü Gözlerim Seni Hatırlarım, Sendin beni Birzamanlar Hayattaki Amacım. Kimine Sevadyı Öğrettik, Kimine Aşkı Gösterdik, Kimine Delikanlı Sözü verdik, Senin Gibi Sözümüzden Geçmedik! Aşk Güzledir Ayrılık OLmasa, Sevgi Güzeldir, Sevilen Oldukça, Nefes Almak güzeldir, Nefes Veren Yaşattıkça, yakışırmı Bu Canı Almak Vefasızca Sevgilim Ümitlerimi Bıraktım Sonu olmayan Boş Yollara, Hayatı Attım Bir Kenara, Sildim Adını, Kalbimden usulca, Derdime Dert Kattın, Seni yaşadıkça! Mutlulukmu verdin Bana Güleyim? Huzurmu verdin Bana Seveyim? Güvenmi verdin bana, Düşünmüyeyim? Sadece Ayrılık Getirdin Bana, Bitirdin Beni Bu yaşta! Sen Bir Hayata Değil, Bir Dakikaya Değmezsin, Sen Bir Ömüre Değil, Bir Söze Gidersin, Sen gerçekleri Değil Yalanları Seversin, Sen Güneşde Değil, Ancak Gölgemde Gezersin!!! Her Yağmur Tanesi Sana Olan Bedduamdır, Her Şimşek Sesi Sana Olan isyanımdır, her Ağlayan Çocuk Kalbimin, Yansımasıdır, Her Aldatılan Aşık, benim Arkadaşımdır… Kuralına Göre Değil, Kuralıma Göre Yaşarım! Sözlerinle Değil, Sözlerimle Hayatıma Bakarım, Sevginle Değil, Sevgimle Kendime Bakarım, Sen Rahat ol, Ben Kendimle Barışığım… Senin Gibilere Alışığım… ——– SUSARAK Güneş altında söylenmedik söz yokmuş. Bu yüzden geceleri söylüyorum sevdiğimi. Ne gece ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz. Bende söylenmişleri söylüyorum yeni biçimde. Hiç bir biçim kalmamış dünyada denenmedik. Bende susuyorum sevgimi saklayıp içimde.. Duyuyorsun değilmi suskunluğumu nasıl haykırıyor. Susarak sevgisini ilan eden çok var sevgilim . Ama bir başka seven yok benim sustuğum biçimde. ——– Rubai-Yüreğim bir yürek ki, iki kapakçık birkaç damar, ikiye bölünmüş halde, iki göz ayrı ayrı ağlar. ——– Şiir Ol Hayatıma, Bir Bulut Ol Dünyamda, Bir Şarkı ol Dudaklarımda, Sadece Benim ol Yaşadıkça! Yaşadığım Hayat, Hayat Değil, Acılar içinde Yanar yüreğim, Bir Aşk garibiyim, Ağlar gözlerim, Ben Sadece Bir Seni Sevdim, Sadece Seninim Bebeğim… Nefes Aldıkça Seni Sevecek, Hayata Baktıkça Seni Görücek, Uykusuz Gecelerde Seni Düşünecek, Bir Ben Varım Senin için Ölücek… ——- Hatırlarmısın Sevgilim Bir Şarkımız Vardı Hatırlarmısın Sevgilim, Her Dinlediğimizde Sarılırdık Birbirimize, Sımsıkı Sarılırdık Birbirimize, Umutlarımız Kıskanırdı Sarılmazdık Hayatta Kimseye Böyle. Hatırlarmısın Sevgilim, Renklerimiz Vardı, Öyle Güzeldi ki, Gökkuşağı Kıskanırdı, Her Renkte Ayrı Bir Hayat Vardı… Hatırlarmısın Sevgilim, Bir Işığımız Vardı, O kadar Aydınlıktıki, Güneş Dahi Kıskanırdı, Gözlerimizde O Işık Hep Yanardı… Ve, Hatırlarmısın Sevgilim, Bir Sözümüz Vardı, Ama Bu Sözümüzü Kimse Kıskanmadı, Çünkü Bu Söz Aslında hep Yalandı, Sadece Bizimkisi Bir Alışkanlıktı… ——– Bir Melektin Hayatımda, Hayata Sarılırdım Senin yanında, yaşardım hayatı Yanında Yaşanırcasına, Şimdi Azrail Oldun, Aldın Canımı Vefasızca, Bir Şiirdin Yaşadığım, Küçücük Hayatta. Ne MuTLu TürKüM DiYeNe ......!!! http://img387.imageshack.us/img387/3...a5ys5iqop8.gif http://www.glitteryourway.com/img/gl...y-61df5cd7.gif |
|||||||||
GiCiK Kullanicisinin Son 5 Konusu | |||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
Günde 1.5 litre su içip 2.5 kilo verebilirsin… | Bakım ve Guzellik | GiCiK font> | 0 | 11310 | 04-22-2014 12:48 PM |
Sık yıkanan saç daha fazla dökülüyor | Bakım ve Guzellik | GiCiK font> | 0 | 7475 | 04-22-2014 12:44 PM |
Koyu renk ruj ne zaman sürülür? | Bakım ve Guzellik | aminaz font> | 1 | 8004 | 04-22-2014 12:41 PM |
El Titremesi Neyin Belirtisidir ? | Genel Sağlık | jendavis font> | 1 | 7385 | 04-13-2014 04:26 PM |
Sevgiliye Romantik Aşk Sözleri | Aşk ve Sevgi | aaryansb font> | 4 | 9424 | 04-13-2014 03:13 PM |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All) Konu Okunma Sayisi : 4 | |
GiCiK font>, kndrozan font>, |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|