06-22-2023, 01:20 PM | #1 | |||||||||
Üye Grubu: Üye
Konular: 15
Şube: Adana Şubesi İlişki Durumu: Evli
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 2 [] Paylaşım: 0 / 43 Teşekkürler: 0 1 Mesajına 1 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 2
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
|
Ben Öleli Çok Olmuş - Afet İnce Kırat
BEN ÖLELİ ÇOK OLMUŞ
Ben öleli çok olmuş grilerin dilinde Bu diyarı terk edip gidememen tutkudan Üşüdüm mü titrerim kelime kandilinde Şaşırmışım yıllardır yalancı bir utkudan XXX Ben öleli çok olmuş eller daha ne bekler Ekvator çizgisinde yanarak yürümüşüm Şakakları yıldızlı doğmayacak bebekler Paslı kara sabanla hayaller sürümüşüm XXX Ben öleli çok olmuş çamurlu sokaklarda Kapıları kitlenmiş garip gönül evimin İzim kalır mı bilmem tozlarda topraklarda Değeri bilinmemiş çabamın görevimin XXX Ben öleli çok olmuş yaprak olur mu mavi Boyanır mı kızıla dalgalanan denizler Çiçek açar mı bilmem elime batan çivi Miras kalsın sandıkta emek işli çeyizler AFET İNCE KIRAT |
|||||||||
Bahadır Kullanicisinin Son 5 Konusu | |||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
Doğa'ya - Erol Dura | Resimli Şiirler | Bahadır font> | 0 | 260 | 06-22-2023 01:25 PM |
Sana Derim Doktor Bey - Afet İnce Kırat | Resimli Şiirler | Bahadır font> | 0 | 248 | 06-22-2023 01:24 PM |
Topal Osman Ağa'yı - Ferhat Günaydın | HayalSohbet Şiir Köşesi | Bahadır font> | 0 | 267 | 06-22-2023 01:24 PM |
Beni Güzel Hatırla - Okan Savcı | Aşk Şiirleri | Bahadır font> | 0 | 255 | 06-22-2023 01:23 PM |
Ağaç Diyor ki - Halim Yağcıoğlu | Sizin Şiirleriniz | Bahadır font> | 0 | 243 | 06-22-2023 01:22 PM |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All) Konu Okunma Sayisi : 3 | |
Bahadır font>, serkan font>, TARİHÇİ font> |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|