kuru fasülye tarifi
fasulye 450 g
2 havuç 2 soğan 1 kat kızarmış noktası 2 defne yaprağı kurutulmuş et (ya da gevrek kırılma) 300 g 1 çay kaşığı kırmızı biber biber 1/2 çay kaşığı biber 1 çay kaşığı baharat un 2 çorba kaşığı yağ 30 mi tat cinsindendir 10- tarçın tarçın hazırlanması: Pişirmeden önce, fasulye, temiz, yıkayın ve akşamları soğuk suya batırın. Kaynamaya kaynamaya bırakılır ve yaklaşık on dakika pişirin, daha sonra ilk suyu tahliye etmek koymak Sabah,, birisi hiç bir verince, at. Fasulye ince 2 soğan doğranır ve fasulye ekleyin 2 defne yaprağı ve temiz ve Nasec havuç, soğan ve kavrulmuş liman fasulye ekleyin ve bunları eklemek, sıcak su dökün. Yıkanmış kuru et veya kaburga ekleyin. Fasulyenin türüne bağlı olarak yaklaşık bir saat iki saat pişirin, bazıları hızlı pişirilir, bazıları ise pişmez. Zaten sıcak su döktüğünüzde, daha fazla su eklemek gerekli olabilir. Fasulyenizi istediğiniz kadar su ekleyin, kalın veya ince. Fasulye pişirildiğinde, bir saklanma yap. Bir tavada yağı koyun ısınmasına ama un, yavru koymak, sen un, soğuk yakmak ve kırmızı biber katmayan emin olun iyice karıştırın, böylece pişmiş fasulye dökün. Kök birası, biber ve baca ile köpürme için yardımcı olarak ekleyin, deneyin ve daha fazla baharat veya tuz eklemeniz gerekiyorsa deneyin. 5 dakika daha pişirin ve kapatın. |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:09 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.1.0 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.