03-08-2014, 11:09 AM | #1 | |||||||||
Üye No: 575
Üye Grubu: Moderatör
Konular: 5
Şube: İstanbul Avrupa Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 2 [] Paylaşım: 0 / 25 Teşekkürler: 3 5 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 11
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
|
Gözlerimde Çocuklar Var
Gözlerimde çocuklar var.. Kapı kapı dolaşıp şeker isteyen o küçük çocuklar var ya,içimde yüreğimin her kapısını çalan bayram çocukları biriktiyorum. İnatla 'Sen' istiyorlar yüreğimden.. En güzel hediye,sen kokulu şekerler.. Neredesin;? Gel..Yetim bırakma yüreğimde sevinçten uçan bu sana muhtaç çocukları..
Gel.. Bedenimle ruhumun çatışmasını izle.. Senden uzakta nasıl ölüyorum her saniye,onu izle.. Bu bayram da böyle geçsin,gülümse..Seni özleyen zerrelerime çiçek kokulu buseler kondurarak gülümse..Bu bayram da,ağlatma beni.. Gözlerim yine uzaklara dalmasın.. Özletme kendini,özlüyorum işte anla.. Gel,ne olur sanki.. Sama özlem duyan ruhumla beni örsele,razıyım.. Yine de gel.. Hani büyük bir heyecanla uyanırsın ya bayram sabahı.. Hani için ürpererek dokunursun yeni kıyafetlerine..Yüzünde kocaman bir gülümseme,giyinirsin hemen.. Sen benim en sevdiğim bayramlığısın imkansız sevgili..Ve bu bayram,sensiz kaldım,üşüyorum.. Gel sar beni sımsıcak.. HEr anım seninle dolu olsun,bari bu bayram yüzüm gülsün.. Sen benim imkansız hediyelerim,imkansız sevgilimsin.. Ve sen benim için teksin.. İşte duydun sesimi,duydun özlemimi.. Söyle acıdı mı için? Söyle.. GeLeceK misin?? alıntı Ercan Cengiz |
|||||||||
Ercan Cengiz Kullanicisinin Son 5 Konusu | |||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
Ercan Cengiz Yerle Yeksan | Sizin Köşeniz | Ercan Cengiz font> | 1 | 2753 | 03-08-2014 11:14 AM |
Korkuyorum | Aşk ve Sevgi | serkan font> | 2 | 2727 | 03-08-2014 11:11 AM |
Gözlerimde Çocuklar Var | Aşk ve Sevgi | Ercan Cengiz font> | 0 | 2844 | 03-08-2014 11:09 AM |
Dinlemeler ve yapılanmalar | Makaleler | NameLessWarrior font> | 4 | 2922 | 03-07-2014 10:47 PM |
Ercan Cengiz | Yazarlar | Ercan Cengiz font> | 0 | 2309 | 02-12-2014 01:57 PM |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All) Konu Okunma Sayisi : 2 | |
Ercan Cengiz font>, serkan font> |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2013 2013 - "HayalSohbet Forum" her hakkı saklıdır. HS-Forum - HAYALSOHBET iştirakidir. Sohbet - Chat |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan hayal forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. hayal forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde hayal forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|